Правителството има сега за задача да източат ББР - необезпечени

...
Правителството има сега за задача да източат ББР - необезпечени
Коментари Харесай

Борисов: Ще източат ББР с необезпечени кредити

Правителството има в този момент за задача да източат ББР - необезпечени заеми без никакви гаранции сякаш за нови разрастващи се компании, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той направи коментара си от Годеч, където посети градската изложба дружно с някогашните си министри, сегашни депутати Николай Нанков и Младен Маринов.

Борисов разяснява и отстраняването на шефа на АПИ преди дни. " Те изчегъртаха и своите и толкоз се объркаха в чегъртането, че започнаха да уволняват личните си хора в АПИ и Министерство на регионалното развитие, които назначиха преди 30 дни. Вероятно това е разбирането за народна власт по комунистически. Толкова са неориентирани, толкоз не знаят какво са правили и са збравили, че са сменили АПИ. И тази женица, където са я поставили за министър... Обаче, тъй като не се знае кой го е назначил, какъв брой в торбичките е занесъл на Радев и тихомълком назначават, сменят. И тя тъй като не запомнила, че сменила началника на АПИ, персонално я слушах тази женица, сподели, тъй като били разплатили на другарски компании ", сподели Борисов. " Регионалната министърка упрекна личния си началник на АПИ в „ заплащания към другарски компании “. Нали Радев даде обещание, че ще бъдат транспарантни? Сега Комитова да каже кои са другарските компании. ", прикани той.

Минимум 1 година страната ще е в цялостен застой, предвижда Борисов. " Спряха ремонтите на пътищата. Забавиха и „ Тракия “ съзнателно. Хората чакаха с часове на големи опашки в жегите, а при нас ремонтът на автомагистралата щеше да е завършил на 1 юли. ", уточни той 

" Действайте и не се плашете. " Ние идваме! ", иронично съобщи Борисов като направи каламбур с новото име на парламентарната група на Мая Манолова " Изправи се БГ! Ние идваме ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР