Правителството и присъдружните му партии докрай ще отричат реалността в

...
Правителството и присъдружните му партии докрай ще отричат реалността в
Коментари Харесай

Нинова обяви парламента за делегитимиран и съзря интересни процеси в ДПС

Правителството и присъдружните му партии до дъно ще отхвърлят действителността в името на властта - Народното събрание е делегитимиран , разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция след гласуването на вота на съмнение.

. Този парламент не съставлява болшинството български жители и тяхното предпочитание за смяна, безапелационни са социалистите. Единствената цел на Народното събрание да остане да работи може да бъде единствено ускорено приемане на машинното гласоподаване и по-късно разпускането му, посочи още Нинова.
Днешното гласоподаване по вота е посочило за следващ път кой кой е в Народното събрание и къде се нарежда, счита Нинова. ГЕРБ и Патриотите пазят властта непременно, а „ Воля “ се изтъргува за следващ път, акцентира водачът на левицата.
Много забавна беше позицията на Движение за права и свободи. Струва ни се, че за пръв път в историята на всички вотове те не взеха отношение в дебата , посочи Нинова.
Както знаете те подадоха сякаш оставки, по-късно оставени на изчакване. Очевидно там ще се развиват някакви процеси, предвижда водачът на Българска социалистическа партия.
" Струва ни се неуместно заемането на героични пози от премиера за това какви велики неща е постигнал в Брюксел. В края на краищата бюджетът по страни се дефинира по едни първични формули, които демонстрират, че за последните 7 години ", съобщи от своя страна Кристиан Вигенин, който също взе присъединяване в конференцията.
, уточни той.
" Европейските водачи и Комисия пробват да обвържат все по мощно европейските средства с върховенството на закона . Само България и жителите могат да решат този проблем, като изискат оставката на това ръководство, ", сподели той.
По думите му въпреки всичко Европейски Съюз е постигнал триумф с този бюджет и договарянето. " Милиардите от Брюксел са средства, на които България има право, само че дали ще се възползва и по какъв начин, то това зависи от ръководството на страната ", приключи Вигенин. Според Българска социалистическа партия в действителност България е измежду най-ощетените страни, а множеството дадени пари от различен път са поради слабата ни стопанска система.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР