Правителството функционира по опасен начин. Единственото, което прави това правителство,

...
Правителството функционира по опасен начин. Единственото, което прави това правителство,
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Правителството на Борисов функционира по опасен начин

Правителството действа по рисков метод. Единственото, което прави това държавно управление, е да основава зависимости към държавния уред. Финансово е добре един уред, който е на държавна хранилка. Порочно и грозно е, че това се прави в този миг, когато ни заплашва икономическа рецесия. Да обещаваш и раздаваш сходни нараствания на раздут държавен уред е незаконно.
Да раздаваш едни пари, които няма да изплаща това държавно управление. Това е методът, по който се купуват избори, доста преди да дойдат. Лъжат ни институциите и всички ръководещи отпред с премиера Бойко Борисов Това съобщи притежателят на рекламна организация Радослав Бимбалов пред bTV.

За 11 гоoини това държавно управление съумя да извади на праден проект най-противните черти на нашия народ - долнопробност, надменност, ненавист. Каква ненавист звучи от устатата на премиера,на ръководителя на Народното събрание. Омраза към хората. За пръв път виждам това. На времето единствената грозна имитация бе за танковете. Сега репликите са една през друга, уточни журналистът.

Протестът е сполучлив, тъй като недоволството е чуто, а ръководството в действителност не действа, счита той.

Подкрепям митингите, недоволството доближава невиждани висоти, това е прекипяло неодобрение, експанзията на един митингите бе предизвикано от полицията, бях там и видях това. Когато от сутринта стартират да те пръскат със спрейове, няма по какъв начин да не прекипи, напомни Бимбалов.

Не утвърждавам експанзията, простотията и бруталното отношение към суверена, което демонстрира нашето ръководство, добави той.

Бимбалов разяснява и работата на основния прокурор Иван Гешев: Вярвате ли, че ще бъде разследван случая " Осемте джуджета "? Какво тъкмо се случи с Божков? Г-н Божков има извънредно доста обвинявания. Но едно е несъмнено, че не е платил 700 млн. Какво се случи с тях. Тези налози не са в Дубай при господин Божков, сложи въпроси той.

Главният прокурор се бори интензивно против бебешки центрове, магазини за месо и телефонни измамници. Той се гордее, че е намаляла битовата престъпност с 20 %. Но това се дължи на пандемията. Много дълго хората седяха по къщите и това е по целия свят.

За 11 години това държавно управление съумя да извади на праден проект най-противните черти на нашия народ - долнопробност, надменност, ненавист. Каква ненавист звучи от устатата на премиера, ръководителя на Народното събрание. Омраза към хората. За пръв път виждам това. Навремето единствената грозна имитация бе за танковете. Сега репликите са една през друга.

В диалога взе участие и артистът Роберт Янакиев: „ Не поддържам митинга и с това би трябвало да стартира. За мен, нещата не би трябвало да стават по този метод. Видях много. Нямам доверие, че по този метод ще се оправят нещата. Това със сламата на площада, когато пробваха да подпалят служителите на реда, беше извънредно. Агресията ме отблъсква. На младини евентуално щях да съм много по-готов да се включа. В част от настояванията на недоволните намирам смисъл и имат учредения. Лицата, които съставляват този митинг обаче не ме карат да им имам вяра. Това са хора с безспорни властови упоритости и нищо друго. Да, бил съм два мандата общински консултант от ГЕРБ и не мога да кажа, че мнението ми е меродавно. Не адвокатствам на никого. Само желая да кажа, че това, което виждам, метода по който пробват да провокират оставка е оня комунизъм, който не си е отишъл. И да ме бяха поканили, не бих подкрепил подписката в поддръжка на митингите, бе мнението на артиста от ГЕРБ Янакиев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР