Правителството е в агония, тече битка за постове и разпределение

...
Правителството е в агония, тече битка за постове и разпределение
Коментари Харесай

Елена Йончева: Правителството е в агония

Правителството е в мъка, тече борба за постове и систематизиране на финансово въздействие. Това съобщи пред публицисти представителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева за връзките в коалиция " Обединени патриоти ".

" Това, което следим през днешния ден - държавното управление е в мъка. Тече борба за постове, за разпределение на финансово въздействие. Правителството на ГЕРБ е злополучие за България, това държавно управление си отива, само че то остава след себе си злополука във всяка една сфера, в това число в опазването на здравето ", сподели Йончева.

Тя разясни, че борбата на Българска социалистическа партия оттук насетне е по какъв начин ще стартира възобновяване на България.

Dir.bg напомня, че през днешния ден по-рано Национален фронт за избавление на България смъкна доверието си от Волен Сидеров. Решението на НФСБ бе подбудено от следващото нарушаване от водача на Политическа партия " Атака.

 Ячев: Ще желаеме оставката на Сидеров като ръководител на ПГ на Оперативна програма Виж още Ячев: Ще желаеме оставката на Сидеров като ръководител на ПГ на Оперативна програма
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР