Правителството е в агония, очевидно е, че то си отива,

...
Правителството е в агония, очевидно е, че то си отива,
Коментари Харесай

Нинова: Кабинетът е в агония - отива си, но и държавата е в агония

Правителството е в мъка, явно е, че то си отива, само че и страната е в мъка. Цари неустойчивост в страната и неустановеност за бъдещето. Единственият излаз са предварителни парламентарни избори и дано народът покаже кой желае да го ръководи. Това съобщи в Ямбол ръководителят на Националния съвет на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от Българска телеграфна агенция. 

" Проектът " Визия за България " се посреща добре от хората при разискванията по места. Препоръките нормално са планът да бъде уточнен за всяка община и обитаемо място. Хората се вълнуват най-много от локални проблеми и по тази причина имаме намерение да го разработим за съответни политики и това да стане преди идните локални избори ", отговори тя на журналистически въпрос.

Корнелия Нинова и 20 народни представители от парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " се срещнаха през днешния ден със симпатизанти на партията и жители в петте общини на Ямболска област за разискване на плана " Визия за България ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР