Правителството е една от причините кризата да се задълбочава, каза

...
Правителството е една от причините кризата да се задълбочава, каза
Коментари Харесай

Нинова: Пълен провал с управлението на кризата

" Правителството е една от аргументите рецесията да се задълбочава ", сподели пред БНР Корнелия Нинова - водач на Българска социалистическа партия. Според нея поради идните избори ГЕРБ се плашат от реакциите на хората и по тази причина ги е боязън да вземат ограничения:

" Пълен неуспех е ръководството на рецесията. Управляващите работят безредно и одобряват ограничения на парче. Пропуснаха златно време - лятото, когато цялата система трябваше да се приготви за втората вълна на пандемията ". По думите ѝ предизборно се харчат парите: " Искат се способени хора, държавническо мислене, а не мандатно и до изборите да се мисли по какъв начин да се решат проблемите. Управляващите не са такива ". Нинова разяснява и квалифицираната социална поръчка от ЦИК за машини за гласоподаване:

" Закъсняха! Държавата да се намеси с помощ по-категорично. Да не оставя отговорността единствено на ЦИК ".

Тя беше безапелационна, че в случай че поръчката за машини се провали, отговорността няма да е на членовете на ЦИК, а ще е политическа и ще е на държавното управление. Във връзка с отдръпването на предлагането за детски надбавки за всяко дете, лидерката на Българска социалистическа партия съобщи, че това е провокирало напрежение сред ГЕРБ и " Обединените патриоти ":

" За тези 4 години те са показали не един път някакъв разнобой, след това търговията се задейства и нещата се изглаждат ". Нинова акцентира, че е недопустимо да се опълчват " майките против служителите на реда ", което по думите ѝ Бойко Борисов ползва непрекъснато в годините на ръководството му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР