Правителството да продължи да управлява, но без Бойко Борисов. Това

...
Правителството да продължи да управлява, но без Бойко Борисов. Това
Коментари Харесай

Румен Христов: За да има смяна на модела, трябва да има смяна на Конституцията

Правителството да продължи да ръководи, само че без Бойко Борисов. Това е един от разновидностите, които министър председателят е подготвен да предложи на съдружните си сътрудници.

,,Младите хора стачкуват откровено, желаейки да трансформират нещо в страната. Те желаят промяна на модела. Смяна на модела без промяна на Конституцията не може да има. Те ще останат излъгани'', съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в.

Борисов с самопризнание: Не желая да съм разединител, мога и да си потегли

Според него това, което виждаме през последния месец, е борба за основаване на длъжностен кабинет, а не толкоз за осъществяване на ранни избори.

В една демократична страна, каквато претендира, че е България, тези въпроси се вземат решение на избори. Хората гласоподават, дефинират тези, които ще ръководят. Защо десните би трябвало да завоюват още веднъж? Десницата е групировка, която е "за " Европейски Съюз, а левицата - с носталгията към някогашния Съветски съюз и Евразия, разяснява той.

По думите му пред Bulgaria ON AIR концепциите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за огромните неща, които дефинират посоката на развиването на България и дясното, което я пази, съответстват.

Христов разяснява и рецензиите към ръководещите по отношение на решението да бъде изтеглен един милиарда лева заем от Европейски Съюз.

Тук дебатът е - единият път "давате малко ", другият "защо вземате заеми ". Нека да се уточним. Имаме тази опция да подпомогнем секторите, които са в доста тежко състояние с взимане на заем, съобщи водачът на Съюз на демократичните сили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР