Правителството Борисов - 3 оцеля и при гласуването на четвъртия

...
Правителството Борисов - 3 оцеля и при гласуването на четвъртия
Коментари Харесай

И четвъртият вот на недоверие не свали Борисов от власт

Правителството Борисов - 3 оцеля и при гласуването на четвъртия избор на съмнение . За събарянето на властта гласоподаваха 102 депутати от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Против бяха 124 - от ГЕРБ , Обединени патриоти, както и самостоятелните.

9 гласоподаваха " въздържал се " - депутатите от " Воля ".
 Борисов маргинализирал Народното събрание, упрекна Българска социалистическа партия
Борисов маргинализирал Народното събрание, упрекна Българска социалистическа партия

Вотът на съмнение не мина

Реализацията Ви беше слаба, това съобщи Даниела Дариткова. Дори слайдшоуто ви беше едва, упрекна тя опозицията. Според нея левите плашели хората. Герберите недоумяват по какъв начин стогодишна партия може да изпадне в такава безпринципност.

Дариткова попита кой ще понесе отговорността за проваления избор . Тя изрази вяра социалистите да не разстроят толкоз, че отново да изпаднат в конспиративност.

В България няма сериозна рецесия в екологията, сподели и Спас Гърневски . Имало местен проблем. Правителството реагира съответно, безапелационен бе той. Българска социалистическа партия пък бягала от отговорност за положението на водопреносната мрежа. Според него алената номенклатура в този момент се опитвала да лови риба в пресъхналия пернишки язовир.

Решаването на водната рецесия няма по какъв начин да се реши с конституционна рецесия, разгласи и Красимир Ципов . Не се чуло нито едно съществено предложение по какъв начин да се реши рецесията с водата в Перник.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР