Правителство в рамките на този парламент ще бъде пълна порнография.

...
Правителство в рамките на този парламент ще бъде пълна порнография.
Коментари Харесай

Волгин: Правителство в рамките на този парламент ще бъде пълна порнография

" Правителство в границите на този парламент ще бъде цялостна порнография. Подобно държавно управление изисква събирането на партии, които нямат нищо общо между тях. Единственото, което ще ги сплоти, би било желанието да се употребяват още малко от парламентарните благинки.
Така че, в случай че желаеме нормалност в политиката, би трябвало да настояваме за колкото се може по-бързи избори. Решението на Слави Трифонов да върне мандата мощно разгневи политици, анализатори и елементарни кибици. Обаче това е единственото вярно решение ", в обществената мрежа Facebook.
 Иван Бакалов: Малко е смешно разочарованието, че ИТН не направи държавно управление Иван Бакалов: Малко е смешно разочарованието, че " ИТН " не направи държавно управление
" Малко е смешно разочарованието, че " ИТН " не направи държавно управление. Очакваха, че Слави ще стане патерица на Борисов. Очаква...
" Тотална нелепост би било да правиш кабинет, който може да разчита на поддръжката на 50 депутати. Лакърдиите на ББ за 160 депутати в поддръжка на предстоящ кабинет са тъкмо това - лакърдии.
Така че да се сърдиш на Трифонов, задето не взел мандата опонира на всякаква политическа логичност. И още нещо. Няма нищо ужасно в предварителните избори. Нормална демократична процедура.
Ама било скъпо, споделят някои Хубаво, като желаете да ви е на ниска цена, закриваме Народното събрание, не вършим избори и една партия ръководи постоянно. Ама това май към този момент сме го играли, нали? И не беше добре. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР