Правителство ще има! Че кабинетът е сигурен говори фактът, че

...
Правителство ще има! Че кабинетът е сигурен говори фактът, че
Коментари Харесай

Първо в Narod.bg: Кабинет ще има! Корнелия спира партийната БСТВ

Правителство ще има! Че кабинетът е сигурен приказва фактът, че малкия екран на Българска социалистическа партия стопира, научи Narod.bg. Ако отиваме към следващите предварителни избори, Корнелия Нинова няма по какъв начин да спре кабеларката тъкмо за акцията, предвижда наш източник от БСТВ.

Според думите му прекъсването на малкия екран сякаш е краткотрайно поради пренасяне на студията на БСТВ от Хладилния цех на Васил Василев, където водещите на Корнелия обитаваха цялостен етаж против алегоричен наем, в централата на „ Позитано “ 20.

Реклама

Narod.bg напомня, че наемодател на БСТВ досега беше предприемачът Васил Василев, татко на повратливия политолог Слави Василев, който мени своите любимци като носни кърпички.

Информаторът ни е безапелационен, че малкия екран дължи големи суми за наем и консумативи на Васил Василев, които не е ясно по какъв начин ще бъдат изплатени, тъй като под „ вещото “ управление на Нинова Столетницата удари невиждано политическо дъно.

В партийната централа се приказва, че екипът на БСТВ е пуснат в двумесечен неплатен отпуск, не е ясно какъв брой от публицистите ще се върнат назад, в случай че малкия екран въобще проработи, призна информаторът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР