Правителство на всяка цена не трябва да има. Ако цената,

...
Правителство на всяка цена не трябва да има. Ако цената,
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Свърши филмът Непоискана подкрепа от ДПС


Правителство непременно не би трябвало да има. Ако цената, да вземем за пример, е да променим геополитическата ориентировка на България, това няма по какъв начин да се случи. Това съобщи в студиото на " Лице в лице " по bTV депутатът от и зам.-председател на Народното събрание Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на.

По думите му всеки ден, срещайки го по улицата, хората желаят от депутатите да сформират държавно управление.

Избирателите желаят кабинет, и това не се отнася единствено за нашите гласоподаватели. Хората желаят кабинет, тъй като мислят за страната, за себе си и за проблемите. Решаването на всички рецесии стартира с решаването на политическата рецесия. Трябва да загърбим партийния си нарцисизъм, изясни Цонев.

Той разкри, че партиите в Народното събрание търсят и уговарят за поддръжка, само че не желаят това да се оповестява обществено, тъй като " са дали заричане " пред гласоподавателите им, че няма да си взаимодействат с Движението за права и свободи.

Партиите желаят да ги подкрепим, единствено че ни го споделят в коридорите, с цел да не е обществено. Приключи обаче филмът " Непоискана поддръжка ". Ако желаят поддръжката на, ще би трябвало да я изискат публично, съобщи той.

Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на укори ГЕРБ, че не подхождат задоволително изрично при консултациите за държавно управление, заради което ги прикани да играят " малко по-твърдо ".

Заместник-председателят на увери, че от партията ще положат всички старания, с цел да има постоянен кабинет, само че призна, че не е оптимист.

По тематиката с участието на България в Еврозоната Цонев съобщи, че не е виждал направения разбор на Българска народна банка, наблягайки, че подобен и не му би трябвало.

Не ми е необходим подобен отчет, тъй като аз съм икономист и имам 30 години опит в политиката. И мога да кажа, че изрично ще бъде потребно да влезем в Еврозоната, добави Цонев.

На заключителен въпрос за бюджета той счита, че е по-добре да се удължи действието на настоящия бюджет, в сравнение с да се приема напълно нов, защото при втория вид има риск както да се постъпи предизборно, по този начин и да се окажем в ликвидна рецесия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР