Правителство или смърт, тук не сме през април 1876 г.

...
Правителство или смърт, тук не сме през април 1876 г.
Коментари Харесай

Петър Стоянович: Не е необходимо на всяка цена да има правителство

„ Правителство или гибел, тук не сме през април 1876 година Няма потребност да вършим априлско въстание. Не е казусът толкоз огромен. Не е належащо непременно да има държавно управление, не сме пред щурма на Зимния замък “, сподели проф. Петър Стоянович пред Би Ти Ви.

Според Стоянович макар нашите упования да имаме готови, образовани и отдадени на политиката хора, имаме доказателства за тъкмо противоположното.

„ Българският парламент от своето основаване не е бил безусловно сок от мозък, той си е отражение на нацията и на тези, които издигаме да ни ръководят “, сподели той.

Според Петър Стоянович никой не се е задържал на власт единствено с външна политика.

„ Геостратегическата ориентировка не движи автобус 94 с друго гориво в София, тя няма да направи автомагистралите, тя няма да оправи фурия на пенсионерите, няма да направи българското учебно заведение повече или по-малко просветително за дребните българи на следващия ден. Това са главните въпроси - газ, ток и така нататък Поне някои от тези неща би трябвало да бъдат контрактувани в къса вероятност “, счита той.

По думите му нямаме огромни разлики във връзка с евроатлантическата ориентировка, имаме друг метод за това какъв брой да сме евроатлантици.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР