Правителство без ГЕРБ- е възможно, но сигурно ще бъде краткотрайно

...
Правителство без ГЕРБ- е възможно, но сигурно ще бъде краткотрайно
Коментари Харесай

Румен Христов: Правителство без ГЕРБ-СДС е възможно, но сигурно ще бъде краткотрайно

Правителство без ГЕРБ- е допустимо, само че несъмнено ще бъде кратковременно и през пролетта още веднъж ще вървим на избори. Това разяснява пред публицисти Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в, ръководител на. Христов, дружно със съидейници и симпатизанти, уважи паметта на жертвите на тоталитарните режими в градинката при НДК. 

Нека българският народ първо да подреди партиите в идващия парламент. Има линии, които към този момент ни държат отдалечени едни от други като партии, само че в последна сметка всичко зависи от целите и стратегиите, които си слагаме като партия. Истината е, че има доста рецесии, те би трябвало да бъдат решени и няма да бъдат решени със служебно държавно управление и с чести избори, съобщи ръководителят на. 

Христов разяснява, че процесът на редене на листите към момента не е завършил в обединението ГЕРБ-, само че най-вероятно той още веднъж ще е лидерът на листата на ГЕРБ- в 23 МИР - София. 

Той сподели, че ГЕРБ- е единствената дясна коалиция. " Смея да потвърдя тази наша позиция, тъй като някогашни наши сътрудници направиха няколко обединения с Българска социалистическа партия, което ги демаскира като недясна групировка. Листите се редят, не сме почнали да записваме, тъй като търсим най-хубавите претенденти. Нямаме подозрение, че ще бъдем първа политическа групировка, въпросът е да бъдем с по-голям брой депутати в Народното събрание, с цел да си улесним съставянето на държавно управление ", добави той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР