Правителствено заседание чрез видеоконферентна връзка ще проведе днес премиерът и

...
Правителствено заседание чрез видеоконферентна връзка ще проведе днес премиерът и
Коментари Харесай

Правителството обсъжда напредъка по въвеждането на електронното управление

Правителствено съвещание посредством видеоконферентна връзка ще организира през днешния ден министър председателят и министрите от кабинета, съобщи БГНЕС.
В дневния ред на Министерския съвет влизат план на решение на годишен доклад за осъществяването на работната стратегия за 2019 година на Комуникационната тактика на България за Европейския съюз, както и одобряването на Годишен отчет за напредъка по обновената тактика за развиване на електронното ръководство в страната за интервала 2019 – 2023 година, дружно с ограниченията от пътната карта за нейното осъществяване.
 Борисов: Днес вършим история, Гърция и България стават главен енергиен хъб (ВИДЕО) Борисов: Днес вършим история, Гърция и България стават главен енергиен хъб (ВИДЕО)
Премиерът Бойко Борисов и гръцкия му сътрудник Кириакос Мицотакис направиха общо изказване в Атина. Премиерът Бойко Борисов разгласи, че едв...
На вниманието на министрите е подложен план на решение за одобрение на проект за дейности на Националната тактика за битка против използването на допинг в спорта.
В рамките на онлайн съвещанието кабинетът ще разиска и опцията за удължение на периода за използване на районните помощи за България за интервала 2014-2020 година, както и ще реши дали да утвърди спомагателни прехвърляния по бюджета на Министерство на вътрешните работи.
Министрите ще гласоподават още и допълнение на Наредбата за финансирането на институциите в системата на предучилищното и учебното обучение, призната през 2017 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР