Правителствена кампания на Турция в посока намаляване на цените в

...
Правителствена кампания на Турция в посока намаляване на цените в
Коментари Харесай

Правителствените мерки понижиха турската инфлация под 20%

Правителствена акция на Турция в посока понижаване на цените в страната, наподобява, е ефикасна. Годишната инфлация регистрира по-голямо от предстоящото закъснение през февруари, оповестява Investor.bg.

Ръстът на цените за предходния месец образува най-ниското си равнище от половин година насам, като работещата на цялостни обороти стопанска система и стабилната локална валута основават условия за продължаващо закъснение и през идните месеци, оповестява Bloomberg.

Потребителските цени през февруари са нарастнали с 19,7% по отношение на година по-рано, регистрирайки нарастване от 20,4% предходния месец, излиза наяве от държавни данни, оповестени в понеделник. Това е под прогнозите на анализаторите за ускоряване с 19,9%.

Инфлацията е водеща тематика в продължение на четири седмици преди локалните избори в страната, които са следващо тестване за президента Реджеп Ердоган, откакто Турция изпадна в криза поради срутва на националната валута предходната година.

Увеличаването на цените на питателните артикули рефлектира изключително мощно върху ядрото на гласоподаватели на ръководещата Партия на справедливостта и развиването, а точно по-бедните турци.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР