Правителствата от цял свят се опитват да реагират на разпространението

...
Правителствата от цял свят се опитват да реагират на разпространението
Коментари Харесай

Как да се опазят населението, икономиката и дипломацията?

Правителствата от целия свят се пробват да реагират на разпространяването на ковид, само че всяко от тях приема разнообразни и едностранни ограничения в една като цяло какофонична конюнктура, в която всеки балансира сред санитарната резултатност, опазването на стопанската система и дипломатическите ползи, написа Франс прес.

Прогнози за намаляване на международния напредък, борсови пазари на алено, страни, които работят в понижено движение: новият ковид принуждава държавните управления в целия свят да намерят баланс сред отбраната на популацията и избягването на рецесията.

" Китай и Италия са заложили на изтъкване на санитарната част. Икономическото равновесие обаче е нещо извънредно значимо и то се подценява ", показва лекарката Ан-Мари Мулен, която е мъдрец и теоретичен началник във френския Национален център за научни проучвания.

" Въпросът, който се задава в този момент, е какъв брой дълго ще трае рецесията. Когато се замрази една стопанска система, в никакъв случай не се знае по кое време тя ще възобнови работа ", предизвестява икономическата анализаторка Жулиет Деклерк, създател на лондонската аналитична компания Джей Ди Ай Рисърч.

Царящата неразбория в организирането на спортните събития е блестящо въплъщение на натиска, на който са подложени управляващите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР