Правителствата на Европейския съюз ще повторят осъждането на продължаващите незаконни

...
Правителствата на Европейския съюз ще повторят осъждането на продължаващите незаконни
Коментари Харесай

ЕС може да замрази преговорите за митнически съюз с Турция

Правителствата на Европейския съюз ще повторят осъждането на " продължаващите противозаконни дейности на Турция в Източното Средиземноморие " съгласно проектокомюнике, което ще бъде оповестено във вторник, съобщи организация Блумбърг.
Според същия документ държавните управления на Европейски Съюз ще посочат, че договарянията за участие на Турция в съюза са спрели, като се прибавя, че " не се планува по-нататъшна работа за модернизиране на митническия съюз ЕС-Турция. "
Гръцкият външен министър Йоргос Катругалос бе в Брюксел в понеделник, с цел да участва на Съвета по външни работи, където се чака да организира серия от срещи с европейските си сътрудници.
В неделя турският президент Реджеп Тайип Ердоган сподели, че Анкара няма да се откаже от изследванията в региона на енергетиката към Кипър, макар апелите на южноевропейските водачи.
" Продължаваме и ще продължим да търсим в тези области, които са наши ", сподели Ердоган.
„ Някой е дал заповед. Те явно ще арестуват личния състав на нашите лодки. Ако го извършите, ще понесете тежки последици “, предизвести турският президент.
Неговите мнения бяха направени откакто Никозия издаде заповеди за арест против компании, ръководители на компании и екипажи, които вземат участие в интервенциите в изключителната икономическа зона на острова без експлицитното или индиректно единодушие на държавното управление на Република Кипър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР