Правителствата на България и Македония проведоха съвместно заседание в Струмица.

...
Правителствата на България и Македония проведоха съвместно заседание в Струмица.
Коментари Харесай

Бойко Борисов и Зоран Заев след заседанието на правителствата

Правителствата на България и Македония организираха взаимно съвещание в Струмица. След подписването на ред значими двустранни документи, пред медиите ще излязат министър председателите на двете страни Бойко Борисов и Зоран Заев.

" Много се веселя на всяка среща с Бойко Борисов. Видяхте по какъв начин ви посрещнаха хората и владиците, тази сила се усеща ", сподели Заев още при започване на съвещанието на двете държавни управления.

Българският министър-председател също изглеждаше очевидно удовлетворен от посрещането. Пред Дома на армията, където се организира срещата жители го посрещнаха с овации.

Борисов стартира съвещанието с целите за българската страна. На първо място уточни кулоар номер 8. " Без европейска взаимност няма нито икономическо, нито европейско развиване ", добави той.

Двамата със Заев се поклониха пред паметника на Борис Трайковски.

Каква е позицията им за разговора сред София и Скопие, взаимните начинания, европейското бъдеще на Западните Балкани и… цената на роуминга – гледайте онлайн тук!
Включете се и в нашата анкета!
Анкета Искрено ли е стоплянето на връзките ни с Македония? Да, това е исторически миг и за двете страни Да, това е просто нормализиране на връзките Не, това е „ игра ” на Македония и Зоран Заев Не, това е пиар на кабинета „ Борисов ” Нямам мнение Гласувай Резултати
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР