Правителствата на Аржентина и Русия ще подпишат спогодба, за да

...
Правителствата на Аржентина и Русия ще подпишат спогодба, за да
Коментари Харесай

Аржентина ще помага на Русия в борбата с футболните хулигани

Правителствата на Аржентина и Русия ще подпишат конвенция, с цел да съумеят да предотвратят пътуването на повече от 3000 футболни хулигани от южноамериканската страна, които се приготвят да посетят международното състезание, оповестиха държавни служители от Буенос Айрес. Договорът ще бъде подписан публично в идващите дни, като в него ще бъдат включени и имената на почитателите, които имат възбрана да стъпват на аржентинските футболни игрища.

Също по този начин в друга глава ще бъдат добавени и значими фигури на рисковите банди вид " барас бравас ", които нормално са причина за стълкновенията към и на стадионите.

" Списък с имената на 400 аржентинци, които сигурно няма да влязат на стадионите, е предаден. Очакваме напълно скоро да бъдем подготвени с цялостната база данни, като ние ще изпратим общо 3000 имена на хора, които са рискови за обществото, за футболните хора ", съобщи Гийермо Мадеро, който е народен шеф по сигурността за футболните мачове в Аржентина.

Информацията, която е заложена в контракта, ще бъде публикувана до самолетните компании и до съветските имигрантски управляващи. Аржентинското държавно управление също по този начин прецизира, че въведеното от тях така наречен Fan ID, което последователите получават при закупуването на билетите, ще бъде друга опция за разкриване на рискови лица.

Също по този начин латиноамериканската страна ще изпрати шестима свои чиновници, които да подкрепят съветската милиция и управляващи при координацията и предварителна защита на мачовете.

Въпросните членове на " барас бравас ", като се изключи че са виновници за огромна част от насилието на мачовете в страната, напоследък се занимават и с много престъпни действия отвън футбола - отпечатване на подправени билети, контрабанда, разпространяване на опиати и опиати, рекет.

Според медиите в Буенос Айрес агитката на " Бока Хуниорс " към този момент е открила контакти с сходни лица от почитател организациите на " Динамо " (Москва) и " Зенит " (Санкт Петербург).

" Ние сме сигурни, че членове на " барас бравас " ще пътуват до Русия, само че ще създадем всичко допустимо те да не стъпват на стадионите, съобщи Хуан Мануел Лугонес, изпълнителен шеф на държавната организация за сигурност.

До момента 44 882 аржентинци са си купили билети за мачове за международното състезание, демонстрира инспекция в уеб страницата на ФИФА. " Гаучосите " са в група D на Световното състезание и на 16-и юни играят в Москва против Исландия, след което имат дуели с Хърватия в Нижни Новгород и с Нигерия в Санкт Петербург.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (55)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР