Правим всичко възможно за рестартиране на туристическия бизнес, макар че

...
Правим всичко възможно за рестартиране на туристическия бизнес, макар че
Коментари Харесай

Ангелкова обяви, че се работи активно за рестарт на туристическия бизнес

Правим всичко допустимо за рестартиране на туристическия бизнес, въпреки че провокациите не са завършили, сподели във времето за парламентарен надзор министърът на туризма Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard. Тя отговори на въпрос на народния представител Дора Янкова по отношение на летния туристически сезон.

Ограничаването на придвижването на хора, поради пандемията докара до блокиране на туризма и първата и най-важна стъпка беше въвеждането на правила в сходство с новата действителност, сподели тя. Ангелкова изреди подхванатите през последните няколко месеца ограничения за подкрепяне на туризма. Сред тях са така наречен мярка 60/40 и нейното надграждане до "80/20 ", понижаване на Данък добавена стойност, намиране на на ниска цена кредитиране не компаниите и самонаетите, данъчните отсрочвания, субсидиране на чартърните полети и други.

България към този момент приема посетители от 35 страни без карантина като страната ни е отворена за туристи от първи юни, уточни Ангелкова.

Актуализирани са рекламните действия за възобновяване на позициите в туризма като фокусът към този момент вътрешния туризъм и този от страните района и от Европейски Съюз. Страната се популяризира и по водещи информационни и телевизионни канали и стратегии, уточни Ангелкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР