„Правим всичко възможно, с ресурса, с който разполагаме, да облекчим

...
„Правим всичко възможно, с ресурса, с който разполагаме, да облекчим
Коментари Харесай

Иван Досев: До края на юни ще приключат ремонтите по АМ "Тракия"

„ Правим всичко допустимо, с ресурса, с който разполагаме, да облекчим допустимо най-вече трафика ". Това сподели в изявление за предаването „ Събуди се " по Нова телевизия инж. Иван Досев, член на УС на Агенция „ Пътна инфраструктура " (АПИ).

„ Затова и подхващаме незабавни ограничения незабавно, когато нещо се появи ", добави той. Досев уточни, че от АПИ се стараят ремонтите по Автомагистрала „ Тракия " да приключат до края на юни. „ По принцип, срокът им е малко по-дълъг, само че ние упражняваме напън върху изпълнителите, да работят по-засилено, с цел да можем да освободим трафика и да няма най-малко по „ Тракия ", където има и доста директен трафик за Турция ", уточни той. „ Стесненията, които ще останат и през летния интервал са на „ Хемус ", на двата виадукта, на 20-и км и на 37-и км. Другото притеснение ще бъде на самия тунел „ Витиня ", означи инж. Досев и разясни, че на „ Витиня " работите са много по-сложни и изискват много по-голяма подготовка.

„ За момента предвиждаме през летния интервал да оставим единствено тези трите ремонта. Всички други, предвиждаме да освободим придвижването, с цел да облекчим на оптималната степен пътуването и да осигурим в оптималната степен отбрана за здравето и живота на ползвателите на пътищата ", сподели още инж. Иван Досев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР