Правим тази пресконференция, за да опровергаем думите на лидера на

...
Правим тази пресконференция, за да опровергаем думите на лидера на
Коментари Харесай

Валентин Радев: ГЕРБ създават правила, БСП ги рушат


Правим тази конференция, с цел да опровергаем думите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Това съобщи на ексклузивен брифинг в централата на ГЕРБ министърът на вътрешните работи Валентин Радев.
ГЕРБ основават правила, те ги разрушават, акцентира той.
„ За никакви 6 000 служители на реда във всяко обитаемо място не сме говорили. Госпожо Нинова, става въпрос за най-малко 1000 служители на реда, ние сме назначили 1 700 до момента. От тях са напуснали към 600, т.е. отново сме над 1000. По места са основани 630 мобилни групи. Тази система работи”, отсече Радев.
„ Нинова споделя, че Министерство на вътрешните работи, въобще ГЕРБ се отдръпва от сигурността. Когато ГЕРБ идва, поставя правила. Ние сме тези, които създадохме 4 закона за всички служби. ГЕРБ промени законодателството. Ние сътворяваме единствено правила. Но в случай че желаят да ни подлагат на критика, единствено ще бъде мотив да кажем положителните неща, които сме направили”, акцентира вътрешният министър.
„ Премиерът през днешния ден нищо няма да подписва. На чуването Борисов сподели неща, които приказваме от една година. Кое не им харесва на тях, за какви секрети диалози говорят” Няма да има никакво сключване на документите на срещата с Меркел и с Орбан”, отсече той.
„ Борисов и Орбан мислят еднообразно. Ние споделяме "затваряме границите ", те ни се подиграват. Много ясно, че не приказваме безусловно. Казваме условно, че ще затваряме границите ", съобщи Радев.
„ Какво вършим, в случай че влязат у нас толкоз мигранти, колкото са в Гърция? Ние не сме зверове тук”, сподели още Радев.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР