Правилното хранене е много важно, за да имате достатъчно енергия,

...
Правилното хранене е много важно, за да имате достатъчно енергия,
Коментари Харесай

Храните, които не трябва да ядете никога преди йога

Правилното хранене е доста значимо, с цел да имате задоволително сила, когато полагате някакви старания, в тази ситуация с йога това е от значително значение. Характерът на това упражнение може да окаже огромен напън върху коремната област и да провокира възприятие на гадене или замаяност, в случай че преди този момент човек не се е хранил вярно.

По принцип яденето тъкмо преди практикуването на йога не е целесъобразно, изключително в случай че включва мазни, тежки или газирани храни. Портокаловият сок или кафето също не се предлагат директно преди час, защото могат да причинят киселини. Нито пък газираните питиета, защото те биха могли да ви причинят газове.
 10 елементарни правила за здравословен метод на живот 10 елементарни правила за здравословен метод на живот
Мислите, че водите здравословен метод на живот? Освен че от време на време се отклоняваме от пътя, множеството от нас си мислят, че вървим в прави...

Всеки знае, че пълноценната и уравновесена диета е най-хубавото допълнение при спортуване. Дори в случай че тази физическа интензивност е малко по-спокойна, какъвто е казусът с йога. 

Но първо запомнете, че ще ви бъде мъчно да измененията диетата си за една нощ, изключително в случай че сте по-възрастен човек и от години ядете на практика едно и също. Особено мъчно ще ви бъде, в случай че в седмичния ви проект за хранене има остатък от някои артикули, считани за „ пристрастяващи “. Ето за какво, в случай че желаете да постигнете задачата си и да бъдете непрекъснати, започнете последователно да прилагате тази смяна последователно.



Лошо кулинарно комбиниране с йога процедура

Въпреки че може да наподобява неистина, в случай че злоупотребяваме с тези малко целесъобразни храни, може да не се възползваме от всичко положително, което йога ни дава. Например, целесъобразно е да избягвате приема на ултрапреработени храни (не единствено за йога, само че и за вашето здраве като цяло) и да не прекалявате със солта в дресинга на вашите ястия. Вместо това изберете подправки като черен пипер, кайен или джинджифил.
 Медитация вкъщи Медитация вкъщи
Можем ли да медитираме вкъщи, когато в забързаното всекидневие съвсем нямаме свободно време? Може ли да го вършим, без да имаме преподавател? М...

Но най-важното е, че на първо място фокусирате вниманието си върху познаването на храните, наречени раджашик и тамасик. Там е ключът. Нормално е да не ги познавате, по тази причина обясняваме какви са те, техните изгоди и противопоказания за организма на човек, на който следва да прави йога: 

Раджашик храни са тези, които, заради техния състав провокират по-голям физически или прочувствен стрес. Също по този начин не е наложително да ги премахнете изцяло от листата си за извършване на покупки, само че би било добре, в случай че намалите оптимално потреблението им. Такъв е казусът с всички артикули, които съдържат рафинирани брашна, шоколад, чай, кафе или сладки питиета.

От своя страна, по този начин наречените тамасични храни са тези, които могат да причинят лека отмалялост на тялото, тъй че е разумно да не ги консумирате преди вашия час по йога, изключително в по-топли или влажни дни.

По същия метод, по който не е доста целесъобразно да приемате тези храни преди да вършиме йога, не е целесъобразно да превишавате количеството на други типове храни. По-добре е да не се чувствате тежки, с цел да можете да се движите и да вършиме тези придвижвания с лекост и предпочитание.

И като последна кулминационна точка, вместо десерт или торта, пригответе нещо плодово, което да подтиква кръвообращението и да служи като еликсир за благоденствие на тялото ви. 
 Кое е добре да изберете за намаляване и еластичност - йога или зумба? Кое е добре да изберете за намаляване и еластичност - йога или зумба?
Йога и зумба са еднообразно известни и потребни за нашето здраве. Те са положителни за намаляване, поддържане на изправена стойка и положително здраве....
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР