Правилно сме взели решение Мишел Барние да преговаря от името

...
Правилно сме взели решение Мишел Барние да преговаря от името
Коментари Харесай

Борисов за Брекзит: Ако имаше решение, щяхме да ви кажем

Правилно сме взели решение Мишел Барние да договаря от името на всички за Брекзит. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Брюксел.

" Казвам, че до момента в който не пристигна крайния период, няма да има изключителни събрания. Ще остават от 5 до 8 седмици за взимане на решения. Ако имаше решение, щяхме да излезем и да го кажем ", съобщи Борисов.

" Колкото повече понижава периода, толкоз по-напрегнато ще става. От българска страна има хора, които работят и живеят във Англия, както и противоположното - доста англичани живеят в България ", сподели още Борисов.

" Нямам планувана среща с съветския министър председател. Не знам и да има планувани двустранни срещи. Просто в коридорите в случай че има тематика, да бъде разисквана ", изясни той.

" Друга тематика, която сме засегнали на постоянното съвещание, е тематиката за климата. По тази тематика поради нездравословните излъчвания, поради " Мариците " и изобщо поради нашите енергийни източници, настоях да се запише в протокола ", изясни Борисов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР