Правилно изпълненият грим е способен на чудеса: да скрие недостатъците

...
Правилно изпълненият грим е способен на чудеса: да скрие недостатъците
Коментари Харесай

10 примера, които ясно показват как гримът може да развали образа или, обратно, да го облагороди

Правилно изпълненият грим е кадърен на чудеса: да скрие минусите и да подчертае достолепието – с една дума, направете кралица от жена. Въпреки това, в случай че се употребява погрешно, козметиката освен не украсява външния тип, само че и се концентрира върху несъвършенствата, трансформирайки даже най-очарователното момиче в простачка.

Решихме да използваме образеца за сполучлива и несполучлива визия на звезди, с цел да проучваме най-често срещаните неточности в грима, както и да поговорим по какъв начин можете да ги избегнете.

Изборът на неверен колорит на коректор е една от най-честите неточности, които всяко момиче е допускало най-малко един път. Но не бързайте да изхвърляте закупения артикул, малко количество декор дьо загар ще ви помогне да коригирате обстановката – просто го смесете с коректор.

Отличен вид за вечерен грим за притежателите на дребни очи е добре смесеното “опушено ” благодарение на светли нюанси и блестящи текстури, които, отразявайки светлината, ще създадат очите по-големи и погледа необятно отворен.

По-малко постоянно е по-добре. И даже видимо безопасен фиксиращ прахуляк може да изиграе жестока смешка, в случай че се употребява в огромни количества – инструментът сигурно ще се раздаде на ярка светлина.

За да предотвратите превръщането на грима във „ бойна багра “, наблегнете или на очите, или на устните, само че не и на двете по едно и също време. Според експертите яркият грим прибавя няколко спомагателни години.

За лек здравословен искра е задоволително малко количество бронзант. Продуктът би трябвало да се нанася на естествена дневна светлина, с цел да се управлява допустимо най-добре процеса и, несъмнено, е належащо да се смеси усърдно – това е единственият метод да се избегнат внезапни линии и тъмни петна.

Използвайте една наклонност в грима. Почернените опушени, интензивни контурни и голи устни наподобяват доста впечатляващо поотделно, само че си коства да ги комбинирате в един взор и лицето обезпечено ще придобие отпаднал тип, а цялото внимание ще бъде ориентирано към най-незначителните недостатъци на кожата.

Забравяйте да обърнете внимание на веждите, в противоположен случай те могат просто да изчезнат от лицето на фона на интензивно боядисани очи. Срешете веждите си с четка, нанесете грим по посока на растежа на косъма и още веднъж разресвайте косъмчетата, като смесвате нанесения артикул.

Гримът за очи със спуснати ъгли не е лесна задача. За да „ развесели “ външния тип, гримьорите поучават да преместите фокуса върху движещия се клепач и миглите. Гримът би трябвало да бъде помрачен прецизно към слепоочията.

Идеалният молив за устни би трябвало да бъде единствено допълнение към червилото и да бъде съвсем неосезаем, по тази причина е значимо нюансът на молива да се слее идеално с цвета на червилото. Това ще ви обезпечи съвършено покритие и най-важното е, че устните ви няма да наподобяват голи, в случай че червилото се изтрие.

Завършвайки грима, не забравяйте да нанесете леки сенки с резултат на зарево върху вътрешните ъгли на окото. Но тъмните матови сенки ще създадат външния тип мъчителен и сърдит.

За образно понижаване на дистанцията сред необятно ситуирани очи ще помогне цилиарният силует, напълно обрисуван с черен или кафяв молив. Също по този начин би трябвало да преместите сенките от външния ъгъл на очите към вътрешния и да наблегнете суперцилиарната дъга с хайлайтър.
Какви неточности бихте добавили към нашите наблюдения? Споделете своя опит.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР