Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои

...
Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои
Коментари Харесай

Лена Бориславова отговори на Тошко Йорданов

Правилата за избор на началник на КЕВР не са мои лични правила, а групово решение на ръководещата коалиция. С тях и с кандидатурата на Станислав Тодоров се съгласиха всички партии в обединението, в това число бяха подкрепени в зала от госпожа Ива Митева и господин Тошко Йорданов. Това написа в профила си във Facebook началникът на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова.

" Няма справедливи и професионални причини зад поименната подигравка против мен, като се има поради, че всички гласоподаваха единомислещо. Най-добрата препоръка за политическа зрялост е да умееш да губиш с достолепие ", написа още тя.

Думите на Бориславова са в отговор на обвиняванията на ръководителя на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов, съгласно който тя носи отговорност за създалата се обстановка. Йорданов назова Бориславова " слаб правист " и акцентира, че поради нея предходният ръководител на регулаторния орган Иван Иванов се завръща на поста.

Към своя пост Лена Бориславова разгласява и няколко фотоси от дипломирането си, както и фотография, на която носи тениска с надпис " Harvard ". Припомняме, че Тошко Йорданов бе охулен за дрескода, който бе избрал за Народното събрание през днешния ден. Председателят на ПГ на " ИТН " бе облечен с тениска с надпис " Harvard law " (Харвардско право бел.ред.). Върху нея Йорданов носеше сако, което обаче смъкна щом се излезе на парламентарната естрада.
`Лена

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР