Правилата за движение по пътищата са еднакви за всички. Независимо

...
Правилата за движение по пътищата са еднакви за всички. Независимо
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР с изцепка: Правилата са и за милионерите, и за честните!

" Правилата за придвижване по пътищата са идентични за всички. Независимо дали е милионер или е човек, който си изкарва по почтен път прехраната ". Тези думи на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, които се чуват във видео, публикувано в обществените мрежи, са във връзка ареста от предходната седмица на сина на алкохолния необут Миню Стайков - Стайко Стайков, предава " Сега ".

Младият Стайков беше арестуван от столичната полиция, откакто опита да осуети инспекция от органите на реда, които спрели брониран джип. Той пътувал в компанията на въоръжени мъже, а при молба от униформените да показа документите си за идентичност, отказал. Стайко обяснил, че тръгнал на автостоп към Айтос и по този начин се озовал в бронирания автомобил. Искал да стигне до там с трен, само че по-късно трансформирал решението си. Освен това се усъмнил, че служителите на реда, които му поискали документите, са същински чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Освен, че е упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група за пране на пари и данъчни закононарушения, синът на Миню Стайков получи обвиняване от прокуратурата и по тази причина, че звънял на телефон 112, твърдял, че е похитен. Той е застрашен с 2 години затвор. По Наказателен кодекс, толкоз се поставя за всеки, който " предава по радио, телефон или по различен метод погрешни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, акцидент или паника ". Другото му ново обвиняване е, че е пречил на органи на властта да си извърши отговорностите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР