Правилата за движение по пътищата са еднакви за всички. Независимо

...
Правилата за движение по пътищата са еднакви за всички. Независимо
Коментари Харесай

Цитат на деня: Правилата за движение са за всички, независимо дали е милионер или си изкарва прехраната по честен път

" Правилата за придвижване по пътищата са идентични за всички. Независимо какво му е общественото състояние – дали е милионер или е човек, който си изкарва по почтен път прехраната и колкото да претърпява, без значение от цената на автомобила, законът е еднакъв за всички ".

Тази имитация на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов набра известност в обществените мрежи в понеделник. Изказването в действителност е от предишния четвъртък и е във връзка ареста на сина на алкохолния необут Миню Стайков – Стайко Стайков. Той беше арестуван в София, откакто бе отказал да даде документи за идентичност. Стайков бе декларирал на служителите на реда, че пътува в бронирания джип на охранителите си инцидентно, откакто се качил на стоп от Айтос.

Времената на мутрите отминаха. Така и Иванов, и определеният за основен прокурор Иван Гешев разясниха случая. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи изясни, че към момента е в действие заповед за инспекция на кортежи от първокласни коли и служителите на реда са работили съгласно пълномощията си.

Тази заповед бе издадена през зимата на 2016 година, откакто охранители на Ивайло Борисов-Ториното нападнаха и биха семейство на Околовръстното на София. Тогава бе въведено и задължението всички с въоръжена защита да се записват в Министерство на вътрешните работи. Полицията написа и разпоредба за работата на персоналните охранители.

" Полицаите имат своите права и отговорности и апелирам всички, които бъдат проверявани от служителите на реда, да извършват техните разпоредби, тъй като такива реплики, да се подиграват със чиновниците, ние няма да толерираме ", изясни Иванов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР