Прави впечатление, че БСП се опитват да провокират парламентарното мнозинство

...
Прави впечатление, че БСП се опитват да провокират парламентарното мнозинство
Коментари Харесай

Цветанов нахока БСП за провокации и пак захапа Радев за изтребителите

Прави усещане, че Българска социалистическа партия се пробват да предизвикат парламентарното болшинство или изпълнителната власт. Това съобщи зам. Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в ефира на Българска национална телевизия във връзка идното председателство на Европейски Съюз от България и нападките от страна на Столетницата.

„ Българска социалистическа партия към момента не могат да осъзнаят, че изборите са завършили, Българска социалистическа партия желаят да се върнат по някакъв метод в политическия мач, само че това може да се случи единствено в случай че имаме общи цели “, сподели още той.

„ Темата за Македония също бе изкуствено експонирана. Искам да поздравя външно министерство и министър Екатерина Захариева. Няма по-добро нещо, от това да имаме едни положителни политически връзки с Македония “, сподели още той.

Цветанов разяснява и анкетната комисия за самолетите и разногласието, който има с президента Радев.

„ Нямам никакви проблеми с безусловно никой. Това, че президентът има някакъв проблем с мен това това той би трябвало да отговори. Аз не върша персонални нападки и това, че някой се изрича неопитен. Аз постоянно съм казвал, че персоналните неща са за отвън политиката и са за тези които нямат политически опит “, посочи Цветанов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР