Прави цифрови копия на DVD за гледане на всяко устройство,

...
Прави цифрови копия на DVD за гледане на всяко устройство,
Коментари Харесай

MacX DVD Ripper Pro – бекъп и рипване на DVD за броени минути

Прави цифрови копия на DVD за гледане на всяко устройство, за шерване, редактиране или просто за цифровия видео списък

MacX DVD Ripper Pro е бърз и функционален инструмент за прекопирване и рипване на DVD-та без загуба на качество

В последните години видеото се наложи като желано развлечение в цифровото ни всекидневие, изключително на мобилни устройства. Същевременно, доста хора имат богати сбирки от автентично DVD наличие и се нуждаят от принадлежности, с които да създадат своите обичани заглавия налични и на смарт телефоните си – и тук на помощ идва софтуерът MacX DVD Ripper Pro, считан за най-хубавия артикул, когато става въпрос за бекъп и превръщане на DVD в други формати, например MP4.

Стриймингът, обществените мрежи и видеопорталите дадоха голямо преимущество на компютрите и изключително на мобилните устройства при гледането на видео. DVD „ риперите “ вършат налично на смарт телефона и скъпото видео наличие от оптичните носители. Освен това тези стратегии се явяват комфортен инструмент за основаване на цифров списък на DVD-тата, съхраняван на разнообразни сторидж устройства, включително твърдия диск на компютъра или NAS устройства, с опция за стрийминг на тв приемника.

MacX DVD Ripper Pro, налична за Windows и Mac, разрешава бекъп на предпазени DVD и превръщане на DVD към MP4, FLV, WMV, AVI, MPEG, MOV, H.264, HEVC и други по-удобни и с по-малък размер видео формати за гледане на компютър или мобилно устройство (Android, iPhone или iPad), както и за стриймване от компютър или NAS диск към тв приемник.

С три стъпки можете да създадете копие на обичаното си DVD за гледане на всяко устройство

Копирането и преобразуването става бързо и без загуба на качество, като програмата включва над 370 подготвени профила за портативни устройства.

Най-добрият DVD рипер

Няколко основни характерности нареждат този програмен продукт като най-хубавия в класа си. На първо място, това е неповторимата технология за хардуерно ускоряване от равнище 3 , която употребява опциите на графичната карта на трите стадия на рипване – DVD декодиране, обработка и шифроване. Така целият развой се форсира до ново равнище, като се облекчава централният процесор (CPU) – до момента в който на някои стратегии е нужен един час за прекопирване на двучасов DVD филм, MacX DVD Ripper Pro ще свърши тази работа за 5 минути, а целият развой на рипване лишава по-малко от 10 минути при скорост 320fps.

Второ, програмата резервира допустимо най-високо качество след DVD прекопирване и рипване, с помощта на своя „ High Quality Engine “, вграден в ядрото. Технологията работи и в режим бекъп, и при конвертиране на DVD, с цел да обезпечи качество на изходящото видео, което е съвсем 98% от качеството на истинския DVD източник.

На трето място, MacX DVD Ripper Pro е задоволително развита стратегия, която поддържа всяко DVD , пуснато на пазара, включително най-новите заглавия, DVD-та с до 99 заглавия, ТВ сериали и даже невъзпроизводими DVD, като за разлика от други стратегии, работи и с не-UDF (Universal Disk Format) дискове.

Четвърто преимущество на програмата е, че автоматизирано избира вярното заглавие , освобождавайки потребителя да прави ръчно това, до момента в който приложения като Handbrake не могат да четат новите DVD-та с 99 заглавия. По този метод ще можете да копирате DVD диск или ISO файл без никакви проблеми.

И пето, MacX DVD Ripper Pro поддържа необятен набор от изходящи формати – програмата може да конвертира DVD в MP4, H.264, MOV, M4V, MPEG, AVI, FLV и MP3 и даже поддържа новия кодек H.265/HEVC. Това значи, че с нейна помощ ще можете да създадете филми, които се възпроизвеждат на всички устройства, включително Android смарт телефони, iPhone, iPad, конзоли PSP, компютри и други

Копиране и рипване стъпка-по-стъпка

Ето по какъв начин в няколко стъпки можете да копирате или преобразувате автентичен DVD на твърдия диск на компютъра – просто за аварийно копие или за гледане на мобилни устройства. За задачата първо си свалете гратис програмата отсам: MacX DVD Ripper Pro, инсталирайте я с няколко клика и сложете DVD-то в оптичното устройство на компютъра.

Стъпка 1: Импортирайте DVD кино лентата

Пуснете DVD рипера и заредете DVD кино лентата, като кликнете на „ DVD Disc “ в основното меню най-горе в прозореца на програмата.

Стъпка 2: Изберете формат за изходящото видео

Прегледайте менюто „ Output Profile “ и изберете стремежи формат от него – да вземем за пример целесъобразния формат по дифолт MP4 – и натиснете бутона „ OK “. На тази стъпка можете също да извлечете фоновата музика, включително във файлове MP3, AAC и AC3, като изберете бутона „ to Music “.

Стъпка 3: Изберете изходящата директория

На тази стъпка просто би трябвало да зададете досието на твърдия диск, в която желаете да бъде записан изходящия видео файл, като употребявате бутона „ Browse “ за избор на пътя до досието.

Стъпка 4: Стартирайте преобразуването.

Това е последното деяние – натиснeте огромния бутон „ RUN “, с цел да стартирате процеса на превръщане на DVD кино лентата в определения формат и запис на изходящия файл в посочената директория.

Преобразуването на един DDV филм с задействана алтернатива High Quality Engine лишава към 10 минути. По подобен метод можете просто да копирате DVD кино лентата на твърдия диск, като потребление опцията DVD Backup в менюто – интервенцията в този случай ще отнеме към 5 минути. Още постъпкови инструкции за потребление на програмата има тук: How to Rip Copy A DVD on A Mac.

Други потребни функционалности

В допълнение, MacX DVD Ripper се отличава и с някои други потребни функционалности, които ще харесат на почитателите на домашното кино. Така да вземем за пример, в случай че някои DVD-та нямат надписи на желания език, програмата разрешава прибавяне на външни надписи на по-късен стадий, след рипването.

Освен това имате достъп до функционалности за редактиране от рода на ампутиране, изрязване и смесен е на DVD кино лентата. Функцията за изрязване, да вземем за пример, ще ви разреши да премахнете черните линии в краищата, а посредством функционалността за съчетание можете да обедините клипа в едно видео.

MacX DVD Ripper предлага също опция за надзор на разнообразни параметри в настройките, включително аспектно съответствие, резолюция, видео кодек, битрейт, аудио параметри и други, тъй че да създадете персонализирано видео, съгласно персоналните си желания.

Полезни също по този начин са вариантите за събаряне на моментни фотоси (снапшот) на обичаните подиуми от DVD кино лентата за потребление като тапети, както и добиване на фоновата музика от DVD файла и рипването на аудиото в MP3 формат с високо качество.

Подарък – безвъзмезден лиценз

Можете да се възползвате от опциите на тази мощна и функционална стратегия за прекопирване и рипване на DVD изцяло гратис. По случай „ Деня на благодарността “, разработчикът подарява програмата с безвъзмезден лиценз – можете да свалите MacX DVD Ripper Pro от следната страница: Thanksgiving giveaway – за потребителите по целия свят за интервала до 5 декември.

Освен това, в случай че споделите страницата „ Thanksgiving giveaway “ във Фейсбук или Twitter, ще имате късмет да спечелите iTunes подаръчна карта на стойност 30 $. Всеки ден в границите на акцията ще бъде предаван по един печеливш. От разработчика прецизират, че подаръчната версия на програмата не включва безвъзмездни актуализации.

В допълнение, разработчикът Digiarty Software предлага с отстъпки артикули по време на акцията Черния петък – можете да разгледате предложенията на компанията тук: BlackFriday Special Offer, като отстъпките доближават 70% за пакетни покупки.

Безплатно събаряне: MacX DVD Ripper Pro
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР