Прави снимки с резолюция до 5,5К и панорамно HD видео

...
Прави снимки с резолюция до 5,5К и панорамно HD видео
Коментари Харесай

Xiaomi MADV Mini Panoramic Camera – 360° камера за Android

Прави фотоси с резолюция до 5,5К и панорамно HD видео H.264 MP4

Панорамната MADV Mini камера е компактна и лека (23 грама), с високо качество

Макар че смарт телефоните идват с все по-добри вградени камери, фото- и видео-изживяването може да е още по-вълнуващо, когато се употребява независима панорамна, 360-градусова камера. Подобно устройство може да се съчетае елементарно със смарт телефона и на налична цена.

Интересен артикул за панорамни фотоси е Xiaomi MADV Mini Panoramic Camera , предлагана от онлайн магазина Cafago на цена от €32,59 (валидна с ваучър за отстъпка L196PA). Тази панорамна камера е предопределена за потребление с Android смарт телефони, като се слага в USB Type-C порт.

Камерата се слага в USB Typе-C на смарт телефона и не изисква настрана зареждане

Панорамната камера е компактна и лека (23 грама), само че това не е за сметка на качеството. Тя е оборудвана с двоен 13MP фото модул – по един на всяка страна, широкъгълни лещи с 210° обсег и арертура F/1.8. С сходно „ снаряжение “, камерата обезпечава панорамни фотоси с резолюция до 5,5К (5376х2688) и панорамно видео с HD качество – до 1920х960/30fps H.264 MP4.

С помощта на Xiaomi MADV Mini Panoramic Camera можете да стриймвате видео в действително време и единствено с един клик да споделяте фотоси в обществени мрежи, с помощта на съпътстващото камерата мобилно приложение Madv Mini APP, което предлага и редица други улеснения – включително няколко режима на панорамните изображения.

Мобилното приложение Madv Mini APP предлага няколко режима на панорамите

Компактната камера е „ plug and play “ устройство, което се зарежда от USB Typе-C врата на смарфона. Моделът може да работи в тандем с мобилни телефони под ръководство на Android 6.0 и по-нови версии. Списък със съвместимите устройства е оповестен на уеб страницата на доставчика.

Можете да купите панорамната камера тук: Xiaomi MADV Mini Panoramic Camera на цена от €32,59, годна с ваучър за отстъпка L196PA до края на февруари, с безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР