Прави са хората, не може човек, който няма образование за

...
Прави са хората, не може човек, който няма образование за
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: Локалът на Околовръстното в София е по-голям, това ме обижда

" Прави са хората, не може човек, който няма обучение за пътища да прави такива, или да не може да ги следи по какъв начин се вършат ". Това сподели пред публицисти кметът на Пловдив Здравко Димитров във връзка подписките, които се събират против поставените мантинели на Околовръстното шосе на града, съобщи Радио " Фокус " - Пловдив.

" Наистина, това е писта, в случай че спука някой гума, няма по какъв начин да я смени, би трябвало да излезе на 1-5 километра ", сподели Димитров. След това той уточни, че локалът на Околовръстното на София е по-голям от нашето Околовръстно. " Мен това ме наскърбява ", сподели кметът.

Широка социална реакция се получи в Пловдив и района поради мантинелите на Околовръстното шосе, което бе ремонтирано. В десетки обитаеми места тече подписка против инсталираните защитни уреди при ремонта на трасето. Хората считат, че пътят е доста стеснен и мантинелите в допълнение лимитират опциите за реакция при случай. След злополуката по Великден, в която починаха трима души, хората назовават сектора " кулоар на гибелта ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР