Прави ли се опит за покриване на сочения за една

...
Прави ли се опит за покриване на сочения за една
Коментари Харесай

Мистерия с шампиона по борба Мариян Ганев! Ще отърве ли решетките след серията грабежи на туристи в Слънчев бряг, братята изумили полицията

Прави ли се опит за покриване на посочения за една от огромните очаквания на родната битка Мариян Ганев?

Припомняме, че сливналията беше задържан дружно с брат си Даниел и техен приятел, откакто се пробваха да върнат мутренските години в Слънчев бряг. Тримата бяха закопчани за серия от грабежи на малолетни чужденци след съвършена акция на криминалистите в морския курорт и техни сътрудници от Главна дирекция „ Национална полиция”. При последвало претършуване в квартирата на борческите братя бяха открити съществени количества дрога, електронна везна и пликчета за разпределение на дозите.

След вземането на непрекъснати ограничения за неотклонение от Районен съд-Несебър сега в ареста са Даниел Ганев и Николай Бабачев. Републиканският първенец Мариян обаче е без каквато и да е мярка. От прокуратурата съобщили за Флагман.бг, че повода за това е тежкото му здравословно положение.

Той е признат в УМБАЛ-Бургас на 13-ти юли, съвсем незабавно откакто бандата е разрушена от ченгетата. Сливналията е настанен в хирургията на лечебното заведение поради рана на ръката със общоприетата клинична пътека за 3 дни. Това значи, че Мариян към този момент трябваше да бъде изписан и пратен при брат си и техния приятел в ареста, защото към сегашния миг те са с идентични обвинявания – за серия грабежи.

До Флагман е достигнала информация, че „ спортистът” няма да изкара и ден зад решетките и се приготвя стартирането му на независимост против гаранция от 3 000 лева Малко откакто поутихнел медийният звук, същото щяло да се случи и с брат му , разкриват източници.

Изданието потърсило през днешния ден за коментар пресцентъра на УМБАЛ-Бургас, само че от там изрично отхвърлиха да дават информация за Мариян Ганев, базирайки се на Закона за отбрана на персоналните данни. Според тях точното положение на бореца и какъв брой време той ще остане на лекуване са конфиденциална информация. Шефът на Районна прокуратура-Несебър Радост Бошнакова също отказал да разкрие за какво не е поискана мярка на посочения за един от най-дейните при грабежите. Тя обаче изрично отхвърлила изказванието, че Мариян ще бъде освободен под гаранция.

Още по-фрапантно било държанието на двамата братя пред проверяващите. Мариян и Даниел въобще не се чувствали отговорни за нападенията над задграничните туристи и даже недоумявали за какво би трябвало да бъдат държани в ареста за сходно „ дребно нещо” . По-малкият Даниел даже бил подготвен да се жертва и да каже, че откритата в квартирата им дрога е негова, единствено с цел да избави кариерата на брат си.

Тримата са признали за част от грабежите и се готвели да сключат съглашения с прокуратурата и да се разминат с условни присъди поради чистото си правосъдно минало.

Изданието пита институциите каква е повода за осведомителното затъмнение към Мариян Ганев? Считаме, че сходни „ спортисти” са позор за страната и откакто са избрали сходен път, нямат право да петнят екипа на националния тим на България!

Днес след обяд пред Бургаския областен съд ще се явят Даниел и Николай. А Мариян? Той може да си тръгне от болничното заведение във всеки един миг и да изчезне, в случай че към момента не го е направил.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР