Правейки огромна стъпка, по пътя към приключване на своето равнопоставено

...
Правейки огромна стъпка, по пътя към приключване на своето равнопоставено
Коментари Харесай

Името на новата група след сливането на FCA и Groupe PSA е ...


Правейки голяма стъпка, по пътя към привършване на своето равнопоставено обединение , както е дефинирано в Споразумението за обединяване, оповестено на 18 декември 2019 г., Peugeot S.A. („ Groupe PSA “) и Fiat Chrysler Automobiles N.V. („ FCA “) (NYSE: FCAU / MTA: FCA ) оповестиха, че корпоративното име на новата група ще бъде STELLANTIS.

STELLANTIS произлиза от латинския глагол „ stello “, който значи „ огрявам със звезди “. То черпи ентусиазъм от този нов и упорит съюз на именити автомобилни марки и мощни корпоративни култури, които в обединяването си основават един от новите водачи на идната епоха на подвижност, като в същото време резервират цялата изключителна стойност и полезности на обособените си елементи.

ще комбинира мащаба на в действителност световен бизнес с изключителния обсег и дълбочина на гений, ноу-хау и запаси, които могат да обезпечат решения за устойчива подвижност през идните десетилетия. Латинският генезис на името отдава респект на богатата история на фирмите създатели, а асоциацията с астрономията улавя същинския дух на оптимизъм, сила и възобновяване, задвижващ това обединение , което ще промени сектора.

Процесът по избора на новото име стартира малко откакто бе оповестено Споразумението за обединяване, като висшето управление на двете компании взе участие интензивно от самото начало, с поддръжката на Publicis Group.

Името ще бъде употребявано извънредно на равнище Група като корпоративен бранд. Следващата стъпка от процеса ще бъде разкриването на логото, което дружно с името ще се трансформира в корпоративна еднаквост на марката. Имената и логата на съставните марки на Групата ще останат непроменени.

Както бе оповестено по-рано, чака се планът по обединение то да завърши през първото тримесечие на 2021г. при съблюдаване на нормалните условия за завършване, в това число утвърждение от акционерите на двете компании на съответните им изключителни общи събрания и угаждане на антитръстовите и други регулаторни условия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР