Правещият перфектен досега сезон Байерн (Мюнхен) регистрира първо поражение през

...
Правещият перфектен досега сезон Байерн (Мюнхен) регистрира първо поражение през
Коментари Харесай

Айнтрахт пречупи баварската машина насред Мюнхен

Правещият съвършен до момента сезон Байерн (Мюнхен) записва първо проваляне през акцията, откакто отстъпи с 1:2 на Айнтрахт (Франкфурт) на “Алианц Арена” в среща от 7-ия кръг на Бундеслигата. Загубата идва след девет следващи победи на “червените” във всички шампионати и е първа на този стадион от две години насам.

И през днешния ден баварците се показаха доста мощно, само че цялостен малшанс и изключителният вратар Кевин Трап ги стопираха. Леон Горетцка изведе домакините напред в 29-ата минута, само че единствено три по-късно Мартин Хинтерегер изравни. В 83-ата Филип Костич донесе трите точки на “орлите”, които до този кръг нямаха нито една победа.

Стражът на Айнтрахт направи девет спасявани - някои от тях феноменални. Веднъж пък и гредата му оказа помощ след удар на Серж Гнабри в 44-ата минута.

Това несъмнено не беше денят на Роберт Левандовски, който опита всичко, само че по този начин и не съумя да осъществя. В 56-ата минута той пропусна от два метра с глава при една от многото значими намеси на Трап.

В избрани интервали гостите се опитваха да играят изнесени напред, само че с придвижване на времето се прибраха надълбоко в отбрана и единствено ритаха топката напред към някой от бързоногите играчи.

Горетцка вкара попадението за Байерн, само че по-късно на няколко пъти не съумя още веднъж да се разпише. Така в последна сметка новият ментор на първенците Юлиан Нагелсман записа първа загуба отпред на тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР