Правенето на равносметка се счита за добър навик, присъщ на

...
Правенето на равносметка се счита за добър навик, присъщ на
Коментари Харесай

Защо е хубаво да си направим равносметка преди Новата година

Правенето на равносметка се смята за добър табиет, характерен на сполучливите хора. Психолозите разпознават няколко тези, които ни оказват помощ да разберем за какво резултатите са значими за нас.

Можете да освободите място за новото единствено когато се сбогувате със остарялото. Под събитията от миналата година е значимо да се сложи линия за ново начало, обръща внимание психологът Елена Щол в диалог с " Российская газета ". " Времето минава, всичко се трансформира, не можете да останете на едно място. За да започнете нещо ново, би трябвало да се отдалечите от остарялото, даже и да било нещо хубаво. За новото би трябвало да освободите място, в това число в съзнанието. И правенето на равносметка оказва помощ да се направи това по-качествено ", обръща внимание психологът.
9 неща, които би трябвало да извършите преди Нова година
1. Дайте неща на други хора Някой е не запомнил ръкавицата си, различен - шал или настолни игри. Все отново би трябвало да дадеш пари или някаква пор...
Прочети повече
Важни са както позитивните, по този начин и негативните равносметки. Резултатите оказват помощ да се видят в профил събитията от годината. Оценката на позитивните събития ви оказва помощ да осъзнаете достиженията си и да намерите причина да се гордеете със себе си. Оценяването на отрицателните събития оказва помощ да се извлекат поучения. Във всеки случай е значимо да се систематизира полученият опит. Всичко това е належащо, с цел да продължите напред и вярно да формулирате желанията за Новата година, изяснява психологът и дава на практика препоръки за правене на равносметка.

Психолози и астролози изясняват по какъв начин е най-добре да посрещнем 2022 година

„ Необходимо е да наблегнете най-важното от случилото ви се тази година. Ще има няколко тези. Можете да ги напишете на листчета и да ги залепите към огледалото или хладилника. Ако това не е допустимо, можете да напишете тези бележки на вашия смарт телефон. Детайлизирането на резултатите е значимо, с цел да разберем от коя база се оттласкваме, с цел да вървим по-нататък, да си сложим цели за бъдещето “, споделя експертът.

На празничната софра, преди настъпването на Новата година, можете да извършите обред. „ Първо, пишете си бележки един на различен – на фамилията и даже на всички посетители, започвайки с думите „ Помниш ли… “, като след тези думи напишете нещо хубаво, за което благодарите на индивида. По подобен метод ще си спомните радостните събития, ще се усмихнете, ще се почувствате обичащи и обичани и ще се настроите на позитивна вълна.
Ритуалът с чаша вода, който сбъдва стремежи
Всеки от нас мечтае за нещо. Едни желаят да имат повече пари, с които да пътуват, други – да станат родители, трети – да усп...
Прочети повече
Второ, в случай че празнувате Нова година със фамилията или другари, също е потребно да дадете думата на всеки - в кръг. Говорещият би трябвало да направи равносметка и да благодари на изтичащата година за събитията и уроците ", дава образец Елена Щол.

След това на втория кръг всеки може да показа своите стремежи. Това ще направи диалога осмислен, пълностоен, положителен, хората ще усетят съпричастността на другите към себе си и своите стремежи. Това е значимо от позиция на вярната самореализация в социума, споделя психологът.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР