Правели са ги Алберт Велики, Нострадамус, Лобсанг Рампа, майте От

...
Правели са ги Алберт Велики, Нострадамус, Лобсанг Рампа, майте От
Коментари Харесай

Идването на Антихриста – случило ли се е или предстои да се случи?

Правели са ги Алберт Велики, Нострадамус, Лобсанг Рампа, майте


От доста години се приказва за идното идване на Антихриста, който ще ознаменува второто пришествие на Христа и Страшния съд. В разнообразни столетия за антихристи са провъзгласявани Нерон, Наполеон, Ленин, Сталин, Хитлер, Горбачов… Последният претендент за тази роля е Барак Обама.

Любопитна публикация на тази тематика битува в интернет. Привеждат се доста доказателства, включително и фактът, че Ванга предсказва, че ще пристигна черен човек. На церемонията по инаугурацията си Обама носи черни ръкавици (за Антихриста е казано, че той ще бъде венчан за царството в ръкавици, с цел да скрие ноктите си). Обама не целува Библията, сега на клетвата се запъва. Много хора виждат в този ден НЛО над мястото, където се организира церемонията, което е зафиксирано и от видеокамери. А самата транслация се съпровожда с механически разстройства в звука, напомнящи виене на демони, и т. н.

Излиза, че множеството модерни знамения и пророчества възвестяват извънредно за неприятни неща и постоянно са свързани с произшествия. Така да вземем за пример след терористичните актове в Ню Йорк на 11 септември на една от фотосите от мястото на събитията в дима се вижда лицето на необичайно създание, сходно на дявол. Лицето се издига над една от кулите на Световния търговски център. Веднага то е наречено лице на злото. След публикуването на фотографията думите на президента Джордж Буш „ Америка ще устои пред лицето на злото ” получават напълно друг смисъл…

Знаменията и пророчествата са обичани на жълтата преса. Сериозните хора надали могат да бъдат привлечени от заглавия от рода на „ Пророкът сподели: краят на света ще настъпи на следващия ден ”. Тържеството на науката и технологиите последователно докара до това, че чудесата изчезнаха от живота ни. Тогава за какво хората не престават да имат вяра, че Витлеемската звезда е водела влъхвите към люлката на непорочно зачетания младенец? Защо никой не споделя: нелепости, такива неща не се случват?

Защото в основата на това известие, което ни е предал Иисус, лежи друго знамение, в което няма мистичност. То е по-скоро героизъм, в сравнение с чудо. Той се състои в това, че индивидът е осъден, само че е съумял да не намрази нито предателя си, нито палачите си. И това е толкоз необикновено, че даже в случай че всички вълшебни събития в житието на Иисус са измислени от възторжените му почитатели, сухият излишък от неговия героизъм заслужава уважение във вековете.

А във връзка възкресението от мъртвите… Земята е кръгла планета и тези, които се отдалечават един от различен, по едно и също време се доближават между тях. Да се надяваме, че науката и магията, които се отдалечават с хули една от друга, рано или късно ще се срещнат от другата страна и ще стартират да работят дружно поради общото богатство.

И това към този момент се случва: появиха се изцяло научни пояснения на аурата, организират се опити по телекинеза, практикува се завръщане на индивида в предишното в положение на транс и други чудеса…

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР