Правел кръг и в другия край, а вътре затварял“ символа

...
Правел кръг и в другия край, а вътре затварял“ символа
Коментари Харесай

Дори И Баба Ванга Го Правеше, Буквално Разкрива Завесите На Бъдещето! Ето Как Се Гадае С Яйце! Елементарно И Супер Точно!

Правел кръг и в другия край, а вътре „ затварял “ признака на божеството, което почитал. Останалата част от яйцето разделял на четири елементи, маркирани с отвесни линии. Във всеки от тях вписвал по една от задачите си, като я изобразявал с случайно определен знак. Накрая индивидът излизал навън и разчиствал полянка в далечен завършек на гората. Търкулвал яйцето в тревата и изчаквал то да спре от единствено себе си. Символът, който бил ориентиран към небето, показвал коя цел ще реализира с лекост. Този към земята отбелязвал за коя ще би трябвало повечко да се потруди. От останалите две фантазии към този момент трябвало да се откаже.

И вие можете да откриете бъдещето си по този метод. Достатъчно е да замените пръстта с лист хартия, а растителните багрила - с незабравим маркер. Друг метод на гадаене с яйце е да го счупите и да го изсипете в чаша, цялостна със студена вода. Наблюдавайте фигурите, които ще се образуват в течността. Ако наличието се спусне на дъното на буркана, е неприятен знак. Това предвещава проблеми и неприятности, а също по този начин, че моментът не е подобаващ да се прави такова врачуване.

Ако наличието на яйцето остане в центъра на буркана и образува някакви дрънкулка, значи, че гаданието може да продължи. Фигурите, които виждате, имат точни смисли. Човек е удобен знак - асистент, другар, роднина; птица - пари и кариерен ръст; дърво - наслада, здраве, благополучие; цвете - положителни новини; кръст – промени; гора – компликации, проблеми, препятствия; звезда - ново запознанство, което ще промени живота ви; лице - удобни новини; куче - съперници; риба - знак за успех; стрела - проблеми с финансите, написа " Ретро ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР