"Правата на човека са важно завоевание и трябва да бъдат

...
"Правата на човека са важно завоевание и трябва да бъдат
Коментари Харесай

Диана Ковачева: Да се защитават правата и свободите на гражданите си струва всяко усилие

"Правата на индивида са значимо завладяване и би трябвало да бъдат остоявани с разум, сърце и безрезервност ", съобщи от трибуната на Народното събрание новоизбраният омбудсман Диана Ковачева  Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 година Завършила е право в Софийския университет " Св. Климент.

„ Благодаря за доверието, което ми гласувахте ", сподели тя на депутатите.

Парламентът избра Диана Ковачева за народен омбудсман

"Такова доверие задължава. Такова доверие е знак и към хората, че омбудсманът се употребява с поддръжката на Народното събрани еи има поръчка за положително съдействие в нелеката задача на отбрана правата на индивида “, добави още Ковачева.

Тя обърна внимание, че тази година през месец април се навършиха 15 години от избора на първия публичен бранител на Република България. „ За мен е чест, че съм четвъртият омбудсман и поемам институцията от ярки експерти “, разяснява още Ковачева.

„ Познавам добре работата на омбудсмана и мога да кажа, че тя не е лека. Да се пазят правата и свободите на жителите си коства всяко изпитание “, сподели още Диана Ковачева  Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 година Завършила е право в Софийския университет " Св. Климент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР