Права коса почти всяко момиче си е правило с помощта

...
Права коса почти всяко момиче си е правило с помощта
Коментари Харесай

Права, блестяща и здрава коса с тази лесна, ефикасна рецепта

Права коса съвсем всяко момиче си е предписание благодарение на преса или разнообразни козметични артикули. Но непрекъснатата им приложимост може да аргументи освен косопад, само че и чупене на косъма, изсушаване, загуба на неговата мощ и жизнеспособност. Разбира се, с тяхна помощ съумяваме да изправяме косите си, само че в същото време водят до неприятни последици за косата ни. Ако желаете да постигнете съвършено права коса и натурален тип, прочетете цялата публикация, тъй като ще ви предложим идеалната рецепта, която сте търсели дълго време.

Изправянето на косата е нещо постоянно срещано и всекидневно, изключително за дамите, които имат къдрава или вълниста коса, която не могат да управлява или просто избират да е права. Проблемът идва, когато стартират да ползват най-различни обработки, които вместо да поддържат косъма жив, я скапват лека-полека.

По-добре е да изправяте косата благодарение на естествени артикули, в това число кокосовото масло, което съдържа отлични качества, пазещи и подхранващи косъма.

Естествено изправяне на косата благодарение на кокосово масло

По отношение на съставките, това, което ви е належащо е чаша кокосово масло, три супени лъжици царевично нишесте, малко лимон и две супени лъжици зехтин.

Всички тези съставни елементи би трябвало да се смесят в междинен по мярка съд и да се бъркат, до момента в който не се получи хомогенна примес, без бучки и изцяло омесени.

След като е готово, би трябвало да нанесете кичур по кичур от върха към корена. Докато разнасяте сместа, би трябвало да заглаждате косата си с тъничък гребен. След като нанесете върху цялата коса, си сложете найлонова шапка, тъй че всичко да престои за два часа. Сед като минат двата часа, махнете сместа и измийте косата си както нормално.

Състав и изгоди от използването на кокосовото масло

Кокосовото масло спомага косата да се овлажни, защищава от сухота, тъй като неговите протеини и хранителни субстанции се всмукват във всеки кичур с лекост. В допълнение прави косата гладка и мека като коприна. Използвайки кокосово масло без значение в шампоан или еликсир, премахвате пърхота. Още една невероятна изгода – освежава и пази главата да поддържа естествена температура, изключително за тези, които страдат от прегряване, излагане на слънце или стрес.

Лечебни характерности на зехтина

Неговата приложимост е съвършена за оправянето с цъфнали и късащи се краища на косата, като придава искра. Приема на високи равнища антиоксиданти е съвършен за регенерирането на косъма, повреден от химикали, като по този метод му се придава нова издръжливост.Намалява накъдрянето и подтиква скалпа, тъй че космите да порастват здрави, витални, подхранени и хубави.

Ползи от царевичното нишесте

Царевичното нишесте е идеално за отнасяне на косата, тъй като я хидратира и понижава нейното накъдряне, като я прави по-податлива на оформяне. Служи и за отбрана от влага и вода по отношение на другия климат, както и защищава от слънце, от разваляне, породено от дъжд или влага.

 

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР