Пратиха за постоянно в ареста 47-годишния Георги С., който прониза

...
Пратиха за постоянно в ареста 47-годишния Георги С., който прониза
Коментари Харесай

Убиецът на кюстендилския букмейкър ревна в съда, но...

Пратиха за непрекъснато в ареста 47-годишния Георги С., който прониза смъртоносно букмейкър в кюстендилския квартал „ Герена “. Искането за взимане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “, направи прокурор Валери Пенков.

Според държавното обвиняване Георги е причинител на тежкото закононарушение, за което законодателят планува от 15 до 20 години отнемане от независимост, написа "Монитор ".

От страна на отбраната на Георги беше посочено, че той има чисто правосъдно минало и непрекъснат адрес, заради което може да му бъде наложена мярка друга от непрекъснато задържане.

На влизане в правосъдна зала, Георги резервира цялостно безмълвие. Единствените му думи пред арбитър Йоланда Цекова бяха, че съжалява за случилото се.

„ Дълбоко скърбя и се срамя от случилото се, само че бях заставен и потиснат “, сподели през сълзи на очи 47-годишният мъж. В правосъдна зала беше и брачната половинка му, както и другари, които също не въздържаха сълзите си.

Първоначално за нещастието бяха арестувани Георги, брачната половинка му Валерия и техният 19-годишен наследник Валери.

До кървавото ликвидиране се стига, откакто жертвата отива до заведението на Георги в кюстендилския квартал „ Запад “. След спор сред двамата за неуредени финансови взаимоотношения, Христо вади газов револвер, стреля, а в опита си да се отбрани Георги го пронизва смъртоносно в сърцето.

Свидетели на свадата стават брачната половинка на килъра и неговият наследник, който след 24 часов арест бяха освободени от ареста.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР