Пратих на премиера Бойко Борисов вчера едно съобщение, в което

...
Пратих на премиера Бойко Борисов вчера едно съобщение, в което
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев: Поканих Борисов на среща, не знам дали случващото е атака на Пеевски

" Пратих на премиера Бойко Борисов през вчерашния ден едно известие, в което написа: " Би било добре да се срещнем, тъй като ситуацията ескалира и става доста неприятно ". Това сподели притежателят на оръжейното дружество " Емко " Емилиян Гебрев пред bTV, който през днешния ден се яви през днешния ден на разпит в Националната следствена работа.
По думите му го поканили по телефона, без да знае защо.
Гебрев подсети, че през 2017 година се срещна с Борисов, когато към този момент беше лишен краткотрайно лицензът на " Емко ". По думите му тогава министър-председателят е признал, че страната е позволила неточност и това няма да се повтори.
" Атаките към мен започнаха през 2015 година, когато дадох моето единодушие да вземам участие, финансирам и придобия " Дунарит ", разяснява Гебрев. На въпрос на bTV дали протичащото се може да се пояснява като офанзива на Делян Пеевски той отговори: " Как да ви кажа дали е Делян Пеевски? Той към този момент е някакво нарицателно за каквото се случва. Тя страната ни мачка, защитавайки някакви държавни ползи. Какви са тези държавни ползи, преплетени с други, не мога да ви кажа ".
Емилиян Гебрев дефинира положението на " Емко " като " съвършено ". " Винаги сме били добре, може би това ядосва всички ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР