Пратениците на Съвета за сигурност на ООН говориха за невъобразимо

...
Пратениците на Съвета за сигурност на ООН говориха за невъобразимо
Коментари Харесай

Пратениците на ООН казват „достатъчно“ на войната между Израел и Хамас при пътуване до границата с Газа

Пратениците на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации приказваха за невъобразимо страдалчество и приканиха за завършек на войната в Ивицата Газа по време на визитата си египетската страна на граничния пункт Рафа, единствената входна точка за помощ в обсадената територия.

Представителят на Китай в Организация на обединените нации Джан Джун, запитан от кореспонденти в понеделник дали има обръщение към нациите, които се опълчват на прекратяването на огъня в Газа, сподели просто: „ Стига толкоз. “

Мнозинството от държавите-членки на Организация на обединените нации поддържат неотложно преустановяване на огъня сред Израел и Хамас, защото тежките условия за 2,3 милиона поданици на Газа се утежняват.

Съединените щати, които поддържат Израел, предходната седмица постановиха несъгласие на проекторезолюция в Съвета за сигурност, която призоваваше за неотложно преустановяване на огъня, защото израелските танкове и войски натискаха нахлуване, което разсели по-голямата част от популацията на Газа и умъртви и ранени хиляди.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР