Пръстенът на Соломон е един от най-загадъчните знаци на ръката.

...
Пръстенът на Соломон е един от най-загадъчните знаци на ръката.
Коментари Харесай

Чакат ви огромни пари, ако имате този знак на ръката

Пръстенът на Соломон е един от най-загадъчните знаци на ръката. Спокойно можем да кажем, че хората, които го имат, ще бъдат доста щастливи.

Дали обаче и вие го имате?

За задачата ще ви разбираем къде се намира и какво тъкмо значи този прекрасен знак за вас и бъдещето ви.

Пръстенът на Соломон е ситуиран в основата на показалеца. Тази линия стартира от ръба на дланта, краят му изчезва сред пръстите.

Той в никакъв случай не е прав и има формата на арка – в никакъв случай не е прав.

На коя ръка да го търсите?

Всеки човек е друг. На някои от нас ни е по-удобно да използваме главно лявата ръка, а на други – дясната. Това в действителност е водещата ви ръка, с която основно действате в всекидневието си.

Ръката, която употребявате повече, в действителност демонстрира какво се случва в живота ви. Спомагателната ви ръка приказва за вашите гении, качества и вродени качества. Потърсете пръстена на Соломон на спомагателната си ръка.

Хората, които имат пръстена на Соломон, имат страхотна вътрешен глас и даже парапсихологически качества. Те имат дарбата да възприемат с лекост духовния свят.

В живота си се управляват от високи цели, те постоянно се посвещават на религията. В предишното нормално такива хора са упреквани в магьосничество, а в ерата на „ лов на вещици ” пръстенът на Соломон е бил доказателство за общение с нечисти сили от отвъдното.

Човек, който има този знак на ръката си е освен мистик, у него е ключът към триумфа във всяко едно отношение, стига в действителност да желае да се развива в тази област.

Тази линия дефинира не какъв е индивидът, а какво може да стане с него. Важно е да не забравяте това.

Пръстенът на Соломон демонстрира какви а скритите ни качества. Какво обаче ще вършим с тях и дали ще ги развием, зависи напълно от нас. Често духовната сензитивност потиска разсъдъка и логиката и поради това човек може да загуби интуицията си.

jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР