Практикуването на любов към себе си е едно от най-важните

...
Практикуването на любов към себе си е едно от най-важните
Коментари Харесай

10 признака, че обичате себе си

Практикуването на обич към себе си е едно от най-важните умения в живота. Само когато обичате себе си, може да очаквате другите да ви одобряват. Според Марк Твен “Човек не може да се усеща удобно без личното си утвърждение ”. Ето няколко признака, които ще ви оказват помощ да ревизирате дали обичате себе си:

1. Обграждате се единствено с хора, на които в действителност им пука за вас, поддържат ви и ви желаят положителното.
Развивате здравословни взаимоотношения с положителни хора и избягвате такива с токсична сила.

2. Грижите се за себе си.
Това може да включва ежедневна медитация, здравословна храна, постоянни физически извършения, всичко от това. Ако поставяте себе си и личното си здраве преди всичко, вие цените себе си.

3. Не се сравнявате с другите.
Да, добре е да знаете къде сте, само че в никакъв случай не се сравнявайте с останалите - какво са постигнали в кариерата, какви са финансовите им благоприятни условия, в каква къща живеят, какви облекла носят. Фокусирайте се върху себе си, къде и какво желаете да бъдете.

4. Изразявате ясно мнението си.
За вас е значимо да изразявате позициите си и да не се срамувате какво желаете или какво не желаете. Не се притеснявате по какъв начин останалите ще го одобряват.

5. Мислите положително.
И вие чувате отрицателни гласове, които ви обезкуражават и обезсърчават, само че ги заглушавате и ги превръщате в положителни мисли. Вярвате, че сте задоволително положителни и всичко ще е наред.

6. Преследвате каквото желаете.
Мотивирани сте да преследвате фантазиите си, тъй като те са значима част от вас. Притежавате вътрешна мощ и убеденост да вървите напред.

7. Харесвате личната си компания.
Чувствате се добре, когато сте сами със себе си и цените това време. Рестартирането е значимо за всеки и вместо да изпитвате виновност, че релаксирате, вие се възползвате оптимално.

8. Благодарни сте.
Знаете, че не може да имате всичко, което желаете, само че сте признателни за това, което имате.

9. Не изпитвате злоба.
Радвате се на непознатите триумфи и не завиждате. Вие имате собствен път и ще откриете друга, само че значима за вас, форма на триумф. Само хора, които се обичат и са уверени в себе си, са щастливи да видят, че и другите съумяват.
Огледалото има две лица: по какъв начин възприемаме личния си външен тип
Една жена, колкото и да добре да е поддържана, все е недоволна от външния си тип, даже всички в близост да ѝ вършат похвали. И по този начин,...
Прочети повече
10. Оптимисти сте.  
Знаете че, ви чакат страхотни неща, тъй като излъчвате положителна сила към света и сте отворени за нови прекарвания. Вярвате, че в случай че вършиме положително, то ще се върне при вас един ден.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР