Практиката ремонт на ремонта продължава и отново е за сметка

...
Практиката ремонт на ремонта продължава и отново е за сметка
Коментари Харесай

”Спаси София”: Ремонтът не е завършил, но части от бул. ”Линкълн” в Овча Купел вече се разпадат

Практиката ремонт на ремонта продължава и още веднъж е за сметка на нашите пари, време и качество на градската среда, сигнализират от гражданското съдружие.
За да не се окажем с следващия фалшив обект, настояваме: Общината неотложно да разпореди осъществяване на поправки действия по компрометираните сектори. Наложително е и превръщане на водещите линии за незрящи, които още веднъж са неуместно ситуирани и карат хората да заобикалят всевъзможни трудности, в това число и пътни знаци.

Припомняме, че ремонтът към този момент провокира дискусия, откакто не бе обезпечена велоалея, макар че такава е планувана в проектите на Столичната община, а някой очевидно бе не запомнил и дърветата.

Това е следващият случай на занемарен ремонт в София. През последните години пропиляхме стотици милиони в такива, а качеството на живот не се промени. В предизборната акция всички доста интензивно говореха, че ще се борят с некачествените поправки.

Съвсем скоро Общинският съвет още веднъж ще стартира работа и ще забележим кой ще има смелостта да поддържа по-сурови ограничения против фирмите-изпълнители, с цел да се опазят общите ни пари.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР