Практиката провалени политици от властта да получават длъжности на хранилка

...
Практиката провалени политици от властта да получават длъжности на хранилка
Коментари Харесай

На хранилка: Провалени кметове на ГЕРБ влизат в бордове на общински дружества

Практиката провалени политици от властта да получават длъжности на хранилка в Столична община продължава, написа Presstv.bg. 

``
реклама

Бившите към този момент кметове на регион „ Изгрев “ Цветомир Жеков и на „ Студентски “ Димитър Дилчев са препоръчани за членове на Съвета на шефовете надлежно на „ Чистота Искър “ и на Център за градска подвижност. 

Това излиза наяве от отчет на съветниците Николай Стойнев и Георги Георгиев, който е залегнал в дневния ред на идния СОС. Той още не е обществено наличен. За устройването на наши хора заяви „ Спаси София “. 

„ Обновеният “ екип на госпожа Фандъкова наподобява по този начин: ГЕРБ предлага някогашните районни кметове на Студентски град и „ Изгрев “ да станат краткотрайни шефове на ЦГМ и Чистота Искър! Хората, които преди месец изгубиха доверието на софиянци и си потеглиха от кметствата, през днешния ден се оферират за шефове на две от най-скандалните общински сдружения. Нещо повече, те не се оправиха с презастрояването и проблемите в регионите си, само че се чака да се оправят с сдружения, през които минават големи средства и са знак на корупция и източване!? Партията-майка сполучливо трудоустроява своите хора “, пишат от Спаси София във фейсбук. 

Цветомир Жеков загуби локалните избори в „ Изгрев “, откакто за малко не отпадна още на първи тур, с 39,76 против 51,31% в интерес на новия кмет на региона от Българска социалистическа партия Делян Георгиев. 

Дилчев получи 40,24 и бе надвит от Петко Горанов от Демократична България с 50,77%. 

От отчета не излиза наяве за какво тъкмо двамата би трябвало да попълнят местата в бордовете на двете сдружения, които сега са в повърхностен състав.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР