Практическият форум Пътят на предприемача“ ще се проведе на 9

...
Практическият форум Пътят на предприемача“ ще се проведе на 9
Коментари Харесай

От мечта до реалност – пътят на един предприемач

Практическият конгрес „ Пътят на бизнесмена “ ще се организира на 9 февруари от 9.00 ч. в бар ТЕАТРО (бивш „ Модерен спектакъл “, ул. Върбица 12, гр. София). Събитието е ориентирано към всеки, насочил се към основаването и развиването на личен бизнес, както и към хората, които търсят мотивацията и подобаващите принадлежности да го създадат.

Организатор на форума е Consendo Bulgaria – компания, която дава консултантски бизнес услуги и оказва подпомагане на обществени и частни предприятия и физически лица. Част от екипа на Consendo са специалисти с повече от 10 години опит в счетоводството, IT услугите и финансовото консултиране.

Една от главните цели на „ Пътят на бизнесмена “ е да подчертае основното място на консултанта в процеса по основаване на една компания и да открои нуждата да се търси професионален съвет и подпомагане като оптимално решение при стартирането на бизнес.

„ Интересен факт е, че при съществуването на положителни ментори множеството компликации, които първоначално са сякаш невъзможни, наподобяват надалеч по-постижими “ – споделя Илия Дечков, основател и изпълнителен шеф на „ Хенси “. През 2017 година той печели финансиране по програмата на Министерството на стопанската система " Техностарт 3 – Насърчаване на иновационната интензивност на младежите в България " за създаване на първообраз на новаторски и ергономичен кликър/презентър. Днес Илия сполучливо управлява компанията, уповавайки се на препоръките, които получава от експертите на Consendo България.

„ Екипът на Consendo освен пое счетоводството на моята новооткрита компания – те бяха като мой CFO (Chief Financial Officer). Съветваха ме по какъв начин да усъвършенствам разноските си, какви последващи стъпки да направя и по какъв начин по-оптимално да развия своята компания “ – разяснява Илия.

Той добавя, че най-хубавият съвет, който може да даде на всеки, който занапред поема по пътя на предприемачеството, е допустимо най-рано да се обърне и довери на съветник – решение, което ще му спести освен пари, само че и доста време.

Програмата на „ Пътят на бизнесмена “ наблюдава главните стъпки и дейности, които основаването на лична компания води след себе си и цели да даде на участниците на практика препоръки и да ги сложи в действителни обстановки, с които биха се сблъскали по своя път към триумфа.

Партньори на форума са ресторант Ам-Гъл, Different Trade, SOHO – Sofia Holistic Coworking Company, Inteleksys, Hriskov Group и MMS Group и 3CON.

Медийни сътрудници на събитието са DartsNews, iNews, b2bmedia, OFF News,  Указател за експерти, Блогът на Нефтелимов, Фондация " Вътрешен компас: Следвай своя път ", HR-bg и Business Club.

Повече информация за събитието, лекторите и билетите може да бъде открита на формалния уебсайт – entrepreneur.consendo.bg.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР