Практически всички от големите мобилни оператори в САЩ ще пуснат

...
Практически всички от големите мобилни оператори в САЩ ще пуснат
Коментари Харесай

Verizon направи първи 5G пренос на данни с Moto Z3

Практически всички от огромните мобилни оператори в Съединени американски щати ще пуснат 5G връзка и услуги следващата година и Verizon няма желание да изостава. Компанията току ще приключи сполучливо своя първи 5G транспорт на данни през смарт телефон.
За новия високоскоростен мобилен интернет стандарт Verizon си партнира с Motorola, Samsung и Qualcomm в осъществяването на поредност от 5G проби, в това число за видео диалози и сърфиране в интернет. Използвайки 28 GHz набор на оператора, преносът на данни става през новото 5G New Radio решение на Samsung.

Използваният във всички проби смарт телефон пък е Moto Z3, оборудван с 5G мод . Именно този модел е един от първите смарт телефони с опция за 5G ъпгрейд. Когато 5G мрежите проработят, притежателите на Moto Z3 и съответния мод ще могат да ги употребяват пълноценно. Модът е оборудван с модем Qualcomm Snapdragon X50 , което го прави дейно и на ниска цена решение за новия стандарт.

Няколко огромни компании са в конкуренцията да пуснат 5G смарт телефони през първата половина на 2019 година, като измежду тях са Samsung, OnePlus, Lenovo, LG, Honor и Huawei. Разбира се, 5G мрежовото покритие в началото ще бъде лимитирано единствено до избрани страни и райони, когато първите услуги проработят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР