Практически всички организации, ръководени от президента на САЩ Доналд Тръмп

...
Практически всички организации, ръководени от президента на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

В САЩ проверяват организации, ръководени от Тръмп през последните 10 г.

Практически всички организации, ръководени от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп през последните 10 години, се проверяват, предава Уошингтън пост, представен от ТАСС.

Изданието отбелязва, че " Тръм Организейшън "  се пази в американските съдилища, в които ищци го обвиняват  в  покупко-продажби с непознати правитества. Освен това редица щати желаят следствие на данъчната процедура на компанията.

Даден е образец с изборния щаб на Тръмп, който е под " строго наблюдаване " от спецпрокурора на Съединени американски щати Робърт Мюлер, който води следствие за приписвано на РФ вмешателство в американските избори. В резултат на това виновност признаха някогашният начални щаб Пол Манафорт и четирима екс съветници на републиканеца.

Както отбелюзва вестникът, Мюлер проверява и организационния комитет по инаугурацията на Тръмп. съмнението е в потребление на задгранични финансови приходи, което е неразрешено от закона.

Прокуратурата на щата Ню Йорк възнамерява провеждането на огромно разслеване на събитията по приемане на държавни дотации от фирмите на Тръмп,  ще търси възможни признаци за нарушавания на конституционната възбрана за приемане на дарове и хонорари от страна на непознати страни, а също по този начин ще ревизира и активността на благотворителния фонд на Доналд Тръмп.

Според изданието през 2019-а година американският президентще се сблъска с редица правни проблеми, следствията от които все още не са ясни. Според някои специалисти Тръмп може да бъде упрекнат в осъществяването на федерални закононарушения.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР